WinterContact TS 870 P mi brigestone BLIZZAK 6 mı conti conti diyorum ama bu lastik lm005 den de güncel ts 870 p'den sanki daha güncel ne dersiniz
Conti candır, tavsiyem continental. Ebat ne bilmiyorum ama 8S diye yeni bir modelide çıktı ona da bakmanızı tavsiye ederim.WinterContact TS 870 P mi brigestone BLIZZAK 6 mı conti conti diyorum ama bu lastik lm005 den de güncel ts 870 p'den sanki daha güncel ne dersiniz
205/55R16 ebatConti candır, tavsiyem continental. Ebat ne bilmiyorum ama 8S diye yeni bir modelide çıktı ona da bakmanızı tavsiye ederim.
testler değişik güvenemedim bende ama gönlüm contiden yana205/55R16 ebat
bide 8s modeli dediğim ebatta yok yüksek ihtimalConti candır, tavsiyem continental. Ebat ne bilmiyorum ama 8S diye yeni bir modelide çıktı ona da bakmanızı tavsiye ederim.
winter contact 870 aldım p yoktu hepsi burada da vade farkı olmadan 2 taksit yaptım 13.5** 'e geldi 205/55R16 babamın egea için aldım ben malesef babam beni dinlemeyip benim evlada zamanında godyear ultra grip 8 taktırmış hiç menun değilim sırf kış lastiğim var diye söylüyorum o kadar son sezonu zaten bu kıştan sonra contiye geçicem direk bi egea'da deneyimlemek istiyorum bulursam p serisi alırım seneye conti yeni bir seri çıkartır diye düşünüyorum nasip kısmet bakalımContinental Wintercontact mükemmel bir kış lastiği. Babamın arabasında vardı. Bizim evin o dimdik, buzlu yokuşunu çıkabiliyordu