Dava görüldü; Mahmutbey gişeleri kaldırılacak mı?

Baris Inselel

Yönetim
Editör
2,170
Şehir içinde kaldığı gerekçesiyle Mahmutbey Gişeleri’nin kaldırılması için açılan dava görüldü. İşte uzmanlardan açıklamalar.
TEM Otoyolu Mahmutbey Gişeleri, yıllar içerisinde şehir içinde kaldı. Şehir içinde yolların parasız olması gerektiğini gerekçe gösteren Tüketiciyi Koruma Derneği mahkemeye başvurdu. Davayı açan Genel Başkan Yardımcısı Avukat Ali İhsan Arıcan, davada gelinen aşamayı, Radyo Trafik’de anlattı. İstanbul’un içinde yer alan sürücüler, bu otoyolu kullanmak için halen para ödüyorlar.” diyen Arıcan, “Bakanlık, şehirlerarası yollarda daha iyi ulaşım sağlanması için yolların paralı olmasına yönelik bir savunma yapıyor. Bugün için Mahmutbey Gişeleri şehir içinde kaldı. Şehirlerarası yollar için ücret talep ediliyorken, neden şehir içindeki sürücüler otoyollar için para ödüyor?” şeklinde konuştu.
Mahmutbey Gişeleri’nin ücretsiz olması için davayı bizzat kendisinin açtığını hatırlatan Ali İhsan Arıcan, “Bugün duruşma vardı, olumlu geçti. Karayolları Genel Müdürlüğü...

Okumaya devam et...


 
Samandıra gişeleri de Sabiha Gökçen havalimanı çıkışına kaydırılmalı. Mahmutbey gişeleri de Hadımköy çıkışının da ilerisinde olmalı.

Gerçi bu sefer ücreti artırırlar örneğin Gebze'ye giderken ödediğimiz paranın daha da fazlasını alırlar.
 
  • Beğeni
Tepkiler: bt