Güzel video olmuş, ellerinize sağlık, bende geçen cumartesi teslim ettim arabamı, pazartesi öğlen işlem bitmişti ama seramiğin tam olarak donması için 2 gün arabamı orada bıraktım. Videoda gördüğüm bütün detayları yaptırdığım yerde dikkat etti. Artık sektörde bu konuda bilgi ve tecrübe sahibi bir sürü yer var. Benim için artık bu saatten sonra önemli olan ücret oluyor. Gerçekten ilginç fiyatlandırmalar var. 8 bin liraya seramik yapan yerler duyuyorum. Bu iş artık çok yaygınlaştı ve fiyatlar git gide düşmeye başladı. Ben firma ismi vermeden yaptırdığım fiyatı söyleyeceğim. Detaylı iç temizlik ve seramiği toplam 800 liraya yaptırdım(yakın bir tanıdığım). Gerçekten piyasanın çok altında ve yapan yer işini bilerek ve tecrübeyle yaptı. Aynı işlemi aynı seramik ürününü kullanan başka bir yer 2500 liraya yaptığını söyledi. Ben bu konuda rahatsızım. Bu fiyatların artık belli bir standarda oturtulması gerekiyor. 1 haftanın sonunda arabam neredeyse hiç kirlenmedi, normalde şimdiye çamur, toz ve pislik içinde olması gerekirdi. Not: Arabam siyah ve içi bej