AÇIK Dizel kugadan yariss cross hibrite gecilir mi ?

inzfatih

Fatih
Panpa
2,371
Marka
Porsche
Son birkac aydir babamda bir hibrit sevdasi olusmaya basladi. ford kugadan sonra uzer mi ? 2020 dizel otomatik kugayi verip dolusundan yaris cross alinir mi ? artilari eksileri nelerdir ?

Butce olarak sorun yasayacagimiz bir durum yok, zira segment yukseltmiyoruz, tam tersi kucultuyoruz.
sorum genel olarak kullanici deneyimi ve ekonomi ile alakali. model yenilemek ve dizelden kurtulmak istiyoruz.

Son düzenleme:
hiçbir şekilde segment küçültmezdim. chr de bakmazdım. açıkçası yamuk yumuk bir araba bence. :D pek tahammül edilecek cinsten değil. ayrıca klostrofobik de. kıyaslamaya geçersek yaris cross'un fiyatlarına alabileceğiniz kuga'dan bariz daha iyi araç yok bence.

Son düzenleme:
Premium segmente cikmadigimiz surece Suv crossover olarak her marka modeli butcemiz karsilar, kisacasi butce sorunu yok diyebiliriz.
Ciddi değildim üstat. HR-V en w204FL'imsi araba gibi geliyor bana bu segmentte. Baba arabası kriterleri çok farklı olabiliyor, birşey demek güç.

Bizimki de küçük araba seviciliği yaparken, Mokka'dansa T-Roc'u yeğledim.. Gitti sıfır aldı.

Bu sefer yok Qashqai de varmış, Fomentor indirime girmiş.. Mercan 2.elde Tiguan Life vardı bagaj değişmiş. Demişler Tiguan var orada..

Alternatör 150.000TL çıksa bana demediği kalmaz 🙂 Hepsine cevabım, sen küçük araba istemiyor muydun ? oldu malesef.

1500KM'de T-Roc'un cam çatladı üzerine.. Hayır olsun ☹️