Doğuş Otomotiv’de tüm taşlar yerinden oynadı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ulas79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BÜNYESİNDE Volkswagen, Audi, Seat, Porsche, Skoda, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Scania ve Krone gibi markaları barındıran Türkiye’nin en büyük otomotiv distribütörü Doğuş Otomotiv’de tüm yönetim kademesi yer değiştirdi.
5a3babdf2269a22d50dfba9d.jpg

Audi’nin Genel Müdürü Gino Bottaro Vedat Uygun’un yerine Volkswagen’in başına, Skoda’nın Genel Müdürü Tolga Şenyücel ise Kerem Güven’in yerine Volkswagen Ticari Araçlar’ın başına geçti.
Volkswagen’in Genel Müdürü Vedat Uygun ise yönetim kurulu üyesi oldu. VW Ticari’nin eski Genel Müdürü Kerem Güven Audi’nin başına geçerken, Skoda’nın Genel Müdürü ise Zafer Başar oldu. Doğuş Oto’nun Genel Müdürü ise Osman Yelkenci oldu. Doğuş Otomotiv’de bir tek Seat, Porsche ve DOD’un Genel Müdürü değişmedi. Anıl Gürsoy yeni dönemde de 3 markanın başında yer alacak.
5a3badc918c77325d8bbd410

Gino Bottaro Volkswagen’in başına geçti.

MAYISTA YAZMIŞTIM
Doğuş Otomotiv’deki yönetim değişikliğiyle ilgili yazıyı mayıs ayında yazmıştım. Üst yönetim bu yazım sonrası sessiz kalmayı tercih etmişti. İşte o yazı;

TEPELERDE DEĞİŞİM İDDİASI
27 Şubat’ta ‘Ferit Şahenk otomobilden vazgeçer mi?’ başlığıyla Doğuş Otomotiv’in Katarlı bir gruba satılabileceği iddiasını sizlere aktarmıştım. Bu yazımla ilgili ne Doğuş Grubu’ndan ne başka kanallardan bir yalanlama veya açıklama gelmedi. Bu iddiaların doğru olup olmadığını inanın ben de pek bilmiyorum. Bu konuda çok fazla istihbarat geliyor ama henüz güvenip de yazılabilecek noktada değiller. Ama Volkswagen Grubu’nda yüzde 17, Porsche’de yüzde 12.83 hisseye sahip fonun Katarlı olduğu düşünülürse, böyle bir operasyon inanın pek fazla da şaşırtmaz.
5a3bae1f18c77325d8bbd412

Vedat Uygun yönetim kurulu üyesi oldu

http://m.hurriyet.com.tr/son-dakika..._medium=referral&utm_source=Bundle&bnrv=16154

Satış iddialarını bilemiyorum ancak bu kademe değişiklikleri Doğuş otomotivde belli rutinde yapılan bir şey
Audi binek satan bir satış danışmanını bir süre sonra vw ticari satarken de görebilirsiniz. Sadece danışmanla sınırlı kalmıyor, o danışmanın bağlı olduğu yöneticileri de yer değiştiriyor..Yani kademe değişikliklerinin satışla bir alakası yok, yıllardır böyle..Hatta çoğu kurumsal firmada aynı prosedür uygulanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...