Aracımın lastiklerini değiştireceğim malum kış yaklaştığı için dört mevsim lastik takayım diyorum. Kullananlar tavsiye eder mi?
Edirnede kullanacağım.Hangi şehirde kullanıyorsunuz aracınızı ?
Edirne iklimini ben bilmiyorum. Ama kışları yoğun kar olmuyorsa 4 mevsim iyi bi lastik işinizi görür. Ben Ankara şartlarında yılda en fazla 4-5 gün yollarda kar olduğu için 4 mevsimi tercih ederim. Eğer sizin oralar da öyleyse bi yazlık bi kışlık alıp 2 takım lastik parası vermek yerine 1.5 takım parasına 4 mevsim iyi bir lastik almak işinizi görebilirEdirnede kullanacağım.
İki model arasındayım.4 mevsim diye lastikçiler yaz lastiği satıyor bence şu marka şu model alınır mı derseniz daha iyi olacaktır
İki model arasındayım.
goodyear vector 4seasons gen-2
michelin crossclimate
Ceza yemez bilmeden sallamayın lütfenBen tekirdağ da yaşıyorum edirnenin soğunu ve kış mevsimini iyi biliyorum serttir ve geçen kış binek araçlara dahi zorunluluk getirildi kış lastiği kullanımı için kışın çevirmeye girseniz 4 mevsim ile ceza yersiniz onu geçtim 4 mevsim sert lastiktir. Konfor, yakıt tüketimi ve performansı olumsuz etkileyecektir zaten bir lastiğin hem kış hemde yazın performans vermesini beklemeyin. 4 mevsim lastiğe her zaman karşıyım
Salladığım filan yok ayrıca üslubunuza dikkat edin,Ceza yemez bilmeden sallamayın lütfen
4 mevsim lastiklerin kış sertifikalı olanları var. Yanılmıyorsam crossclimate in üzerinde kar işareti var. Bu çeşit kış onayı olanlar kışlık sayılır ceza yemezSalladığım filan yok ayrıca üslubunuza dikkat edin,
4 mevsim kış lastiği değildir, ister yazlık ister 4 mevsim olsun yinede cezası var kış lastiği olmadığı sürece akrabam bundan dolayı trafik cezası yedi
Ceza yemez bilmeden sallamayın lütfen
Salladığım filan yok ayrıca üslubunuza dikkat edin,
4 mevsim kış lastiği değildir, ister yazlık ister 4 mevsim olsun yinede cezası var kış lastiği olmadığı sürece akrabam bundan dolayı trafik cezası yedi
alacağınız 4 mevsim lastik üzerinde mud + snow anlamına gelen M+S sembolü muhakkak olsun. Yoksa karlı havalarda, yol polis / jandarma aracılığıyla kapatıldığında, araçların geçmesine izin verilmesi için bu işarete bakıyorlar. Bu işaret yoksa zincir takmadan geçmenize izin vermiyorlar.4 mevsim lastiklerin kış sertifikalı olanları var. Yanılmıyorsam crossclimate in üzerinde kar işareti var. Bu çeşit kış onayı olanlar kışlık sayılır ceza yemez
Ms logosu varsa farketmez gidip buna bakılmadan lastik alınırsa ceza yenebilir tabi, bu da illa 4 mevsimden kışın ceza yenir demek değilSalladığım filan yok ayrıca üslubunuza dikkat edin,
Hangi şehir.crossclimate kullandım.çok sıcak yazdan sonra lastik biraz laçkalaştı.ikinci kış aynı performansı sergilemedi karda.Michelin CrosClimate + taktırdım. İnşallah pişman etmez.