AÇIK E30 aracım çalışmıyor

enbiya

enbiya erdağ
Takipçi
1
19
Marka
BMW
Selamın aleyküm bir e30 um var aracım yaklaşık iki hafta kadar yattı sonrasında marş basmak istedik akü bitmişti farklı bir araçtan aküyü söküp e30a taktık marşa bastım ve araç çalıştı ama yakıtın az olduğundan dolayı düşünüyorum biraz değişik çalışıyordu her an stop edecek gibi sonra stop ettim aküyü şarj edip benzin aldım ve geldim benzini doldurdum aküde doluydu camı açtım marşa bastım çalışmadı marş motoru dönüyor ama çalışmıyordu vurdurmayı denedik yine olmadı biraz denedik en son vazgeçtik bıraktık aracı zaten aküde az kalmıştı camı kapatmayı denedim kapanmadı öyle bıraktım usta çağırdım araca baktı ateşleme var bobinlerin çıkışı biraz düşükmüş sadece ama sıkıntı olmaz dedi biraz denedi etti ama çalıştıramadı elektriksel sıkıntı var dedi elektrikçiye çektim aracı baktı marş dinamosunun arızalı olduğunu devri tam yakalayamadığını söyledi önce bunu değiştirmem gerekiyor dedi sonra diğer arızayı görebilirim dedi aracı ordan aldım başka elektrikçiye verdim elektriksel bir sıkıntı yok dedi mekanikçiye yönlendirdi ordanda aldım mekanikçiye verdim aracı oda mekaniksel bir sıkıntı yok dedi elektrikçiye göstermiş aracı oda benzin Şamandırasının elektrik tesisatının yandığını söylemiş tesisatın yenilenmesi için bir buçuk hafta bekledim araca dokunulmamış bile sonra darladığım için aracı yapmayacağını söyledi aracı aldım kontağı açtığım zaman pompanın sesi geliyor ben ordan kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum arızam ne olabilir yada kayseride bildiğiniz işini düzgün ve temiz yapan bir usta varmı bir aydır arabayı çalıştırmaya uğraşıyorum