bütce bu cıvarlar lakın benboyle eglencelı arabalar ıstıyorum arkadan ıtıs ne onerırsın baskaBence pahalı bütçeni ve beklentilerini söylersen daha iyi yardımcı oluruz.
Yakıtı vergisi falan önemlimi konfor bekliyor musun manuel mi otm. ?bütce bu cıvarlar lakın benboyle eglencelı arabalar ıstıyorum arkadan ıtıs ne onerırsın baska
mumkunse oto dizel olsun olabildiğice yeni olsun konfor derken mercedes beklemıyorum ama rahtsızda olmasınYakıtı vergisi falan önemlimi konfor bekliyor musun manuel mi otm. ?
önerebilirmisin sen o paraya bulunur mu acaba temiz 100bin deBenim şuan elimde 70000tl civarı para olsa temiz e60 kasa 530d bulmaya çalışırım kuzenimde vardı efsane güzel bir araba.
100bin de zor büyük hacimli dizel olduğu için en iyi 200_250bin olur 100binde büyük hacim dizel bulmak zorönerebilirmisin sen o paraya bulunur mu acaba temiz 100bin de
eee 200 bin cok degıl mı kardeşim bide bunlar bmw yanı100bin de zor büyük hacimli dizel olduğu için en iyi 200_250bin olur 100binde büyük hacim dizel bulmak zor
Bmw gibi bir marka 200binde bitecek mi hor kullanırsan her araba erken yaşlanır @and ın m5 16-17 yaşında bir bmw ve saat gibi çalışıyor . Ama niye aldığı kişi temiz bakmış ve gözü gibi bakıyor bu arabalar temiz bakıldıktan sonra 1m km gidecek arabalar . Bu benim görüşüm tabi.eee 200 bin cok degıl mı kardeşim bide bunlar bmw yanı
ya risk işte temiz aramak istiyor insannBmw gibi bir marka 200binde bitecek mi hor kullanırsan her araba erken yaşlanır @and ın m5 16-17 yaşında bir bmw ve saat gibi çalışıyor . Ama niye aldığı kişi temiz bakmış ve gözü gibi bakıyor bu arabalar temiz bakıldıktan sonra 1m km gidecek arabalar . Bu benim görüşüm tabi.
Sizde haklsınız .ya risk işte temiz aramak istiyor insann
A sütününda ne gibi bi tuhaflık var hocam? Ben hiçbir tuhaflık sezmedim yanlış anlaş anlaşılmasın.güzel gözüküyo bence kaportası motoru iyiyse ben alırdım ama arabanın a sütununda iç kısmında bi tuhaflık var
İç konsolla birleştigi yere bakın, kaplaması katlanmış buruşmuş gibi. normalde öyle olmazA sütününda ne gibi bi tuhaflık var hocam? Ben hiçbir tuhaflık sezmedim yanlış anlaş anlaşılmasın.
teşekkur ederim belirleyic olacak bı yorumda bulundunuzŞu BMW'nin motoru biter hikayelerini bir kenara koyalım artık arkadaşlar. Adam gibi bakımları zamanında yapılan efendi gibi kullanılan bir BMW 1.000.000 km üstü gider. Ülkemizde maalesef cebinde parası olup arabayı sadece tabiri caizse it gibi kullanmak için alan tipler yüzünden böyle abuk subuk algılar oluşuyor. Avrupa'da Amerika'da 500.000km üstü BMW'ler var. 1.000.000 km üstünde de BMW'ler var. Adamlar yurtdışında taksi olarak kullanıyor, yaptıkları kilometrenin haddi hesabı yok. Arkadan itişmiş, yanlamaymış falan gibi sürekli yüksek performans isteyen işlerle sadece motorun değil, şanzıman, diferansiyel, aks vs vs vs içine edip sonra BMW dayanmıyor demek abesle iştigaldir. Bu arada lafım sizlere değil, bu algıyı oluşturan beyinsizlere.
Konumuza dönecek olursak;
Birincisi 11 yıllık hatta 12. yılına girecek olan 320d'in 100.000km'de olması biraz zor. Eğer kullanan kişinin 2. 3. otomobili değilse km ile oynanmış olabilir, öncelikle bu şüphe ile yaklaşmak gerek.
İkincisi arkadaşların dediği gibi A sütunu kaplamasının üstündeki kumaş buruş buruş olmuş her iki taraftada. Bu, bir sebepten dolayı ön göğüs sökülmüş ve tekrar takılmış demektir ve rezil bir işçilik ile geri takılmış.
Üçüncüsü gerçekten 100.000km'de olsa direksiyon, vites topuzunda ve koltuklarda yıpranma belirtileri olur. Direksiyon matlığını koruyor, vites topuzu keza öyle. Koltuklarda buruşma dahi yok! Bunlar yenilenmiş ya da elden geçirilmiş.
Dördüncüsü fiyat. 67.900₺ tamamen balon bir fiyat. Geçenlerde arkadaşımın babasının 2013 model F30 320d'ine 60.000km'de olmasına rağmen Borusan 90.000₺ teklif etmiş. Elbette Borusan o fiyata alıp 105.000₺ civarına satacak ancak 70.000₺ bütçe ile üstüne kredi çekip F30 almak ya da 2011 - 2012 model E90 320d almak içten bile değil!
Kendi fikrimi söyleyecek olursam, kilometre düşürülmüş, birçok yer yenilenmiş ya da elden geçirilmiş ve birini kazıklamak için satışa çıkan bir otomobil.