KAPALI E90 3.20i

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MAGİRUS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok güzel arabalar ama biraz pahalılar.Tercih sizin eski(çok da eski değil bence) bir BMW veya o paraya ortalama markada(premium olmayan) 2014 model civarı fiyat/performans kahramanı Mazda 3 gibi arabalar.Bana sorarsanız herkes ömründe bir defa BMW sahibi olmalı çok ayrı bir hazzı var, ama bu risk almanız gerektiği anlamına da geliyor.

E90 güzel araba ama konfor yönünden biraz zayıf. Özellikle süspansiyonları ve boyutları fiyatını hak etmiyor. Otomatik düşünüyorsanız şanzıman da eski. Bu fiyatlarda daha yeni ve güzel bir araba bulabilirsiniz. Örneğin Mazda 3.

Çok güzel arabalar ama biraz pahalılar.Tercih sizin eski(çok da eski değil bence) bir BMW veya o paraya ortalama markada(premium olmayan) 2014 model civarı fiyat/performans kahramanı Mazda 3 gibi arabalar.Bana sorarsanız herkes ömründe bir defa BMW sahibi olmalı çok ayrı bir hazzı var, ama bu risk almanız gerektiği anlamına da geliyor.
Bundan önce yine 3.20i olarak E36 ve E46 kasa Bmw sahibi olduk. Gerçekten güzel bir his. Yaş vs benim için çokta sıkıntı olmayacağı için bu fiyatlara standart bir C segmenti almaktansa bu tarz bir araba almayı tercih edeceğim gibi duruyor. Yılda ortalama 10 bin km yol yapıyorum ortalama onu da eklemek isterim.

Bundan önce yine 3.20i olarak E36 ve E46 kasa Bmw sahibi olduk. Gerçekten güzel bir his. Yaş vs benim için çokta sıkıntı olmayacağı için bu fiyatlara standart bir C segmenti almaktansa bu tarz bir araba almayı tercih edeceğim gibi duruyor. Yılda ortalama 10 bin km yol yapıyorum ortalama onu da eklemek isterim.

Daha önceleri daha eski kasalarını kullanmışsanız bu her türlü alınır, kalkıp 2015 2016 jetta falan almaktansa bu arabayı tercih ederim

Yan komsumda var ayni arac, arka koltuklarinin dar olmasi disinda gayet guzel araba..
Risk oldugunu dusunmuyorum gayet guzel bir piyasasi var
Sertlikten bahsedilmis ancak Bmw zaten sert bir araba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...