Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
BMW’nin tamamen elektrikli ilk Gran Coupé modeli BMW i4 tutkunlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.  Detaylar haberimizde.
Dinamik sürüş özelliklerini modern, zarif ve sportif bir tasarımla birleştiren BMW’nin tamamen elektrikli ilk Gran Coupé modeli BMW i4’ün teknik detayları açıklandı. İç mekandaki ferah ve kullanışlı tasarımını  sıfır emisyon ile bir araya getiren BMW i4, ilk etapta eDrive40 ve M50 olmak üzere iki farklı versiyonuyla meraklılarının beğenisine sunulacak. En güçlü versiyonu olan BMW i4 M50 modeli, aynı zamanda markanın ‘’tamamen elektrikli ilk M Performance otomobili” unvanına da sahip olacak.
Yüksek Menzil, Performans ve Emisyonsuz Sürüş Keyfi 
İki farklı alternatifle gelen BMW i4, ilk olarak eDrive40 ve M50 versiyonlarıyla kullanıcılarına sunulacak. Arkadan çekişli sürüş keyfiyle BMW i4 eDrive40, 340 bg güç ve 430 Nm tork üretirken 0’dan 100 km/s hıza 5.7 saniyede ulaşabiliyor. BMW i4 eDrive40, WLTP normlarına göre tam şarj ile 590 km’lik yol kat edebiliyor...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım