Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Yeni elektrikli MG modellerinin lansmanını iptal ederek, lansmanda kullanılacak olan araçlarını da depremzedeler için kullanma kararı alan şirket, elektrikli MG modellerini de bölgeye doğru yola çıkarmaya hazırlanıyor
Son 100 yılın en büyük felaketini yaşayan Türkiye’de bir yandan yaralar sarılmaya çalışılırken diğer taraftan da evlerine giremeyen veya evleri yıkılan depremzedelere yardım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Depremin yaşandığı ilk günden bu yana bölgeye desteğini devam ettiren Doğan Trend Otomotiv, şimdi de afetzedelerin barınma ve ısınma ihtiyaçlarına yönelik enerji ihtiyacını karşılamak için kolları sıvadı. Doğan Trend Otomotiv, şirket bünyesinde oluşturulan kriz yönetim ekibiyle, bayileriyle koordineli bir şekilde bölgenin acil ihtiyaçlarına öncelik verirken, uluslararası iş ortakları ve temsil ettiği markalarla sürekli iletişim halinde hareket ederek yurt dışından gelecek yardımları da koordine etmeye devam ediyor.
MG, Avrupa’ya giden araçları Türkiye’ye...


Okumaya devam et...


 
  • Beğeni
Tepkiler: Gökhan61
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım