Merhaba
Bir arkadaşım için en çok 13000 tl civarında 4 kapılı bir otomobil tavsiyelerinizi bekliyorum.
Saygılarımla
Bir arkadaşım için en çok 13000 tl civarında 4 kapılı bir otomobil tavsiyelerinizi bekliyorum.
Saygılarımla
Corolla 1.3 base yada corolla 1.6 gl bakilabilir.Merhaba
Saygılarımla
Corolla 1.3 base yada corolla 1.6 gl bakilabilir.
Ucuz bulabilirseniz 1.3 base den cok memmun kalirsiniz. Cok az yakar. Tüp baglatmaya bile gerek yoktur. Ve motoru cok saglamdir. Kolay kolay yolda birakmaz.
Ne kasa adını bilmiyorum da işte bu 90-91 model civic'ler gerçekten sorunsuz makinalardır. Arada denk gelirse klimalısı bile bulunur.Sahibinden ilan no 379088585
Kardesim civic f kasa 12.500 liraya alabilecegin en sorunsuz arac olacaktir honda hayat onda [emoji16]
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet hemde az yakıyor tipide güzel f kasa derler halk arasında efsane kasa derler [emoji4]Ne kasa adını bilmiyorum da işte bu 90-91 model civic'ler gerçekten sorunsuz makinalardır. Arada denk gelirse klimalısı bile bulunur.
Ne kasa adını bilmiyorum da işte bu 90-91 model civic'ler gerçekten sorunsuz makinalardır. Arada denk gelirse klimalısı bile bulunur.
Bagaj kapağındandır. Ama hayatta parçası bulunmaz bunun. Sinyali o yüzden kırık duruyordurBu araba neden gözüme çok tadlı geliyor..
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...klimali-otomatik-h.direksiyon-384537212/detay
Araç arayan arkadaşa biraz bagaj hacmi de lazım sanırım. Arttırıyorum: Felicia Combi.Temiz Skoda Felicia alınabilir.