Öncelikle 2003-2010 yılları arasında kullandığımız aile aracını arayış içine girdim. İlk olarak aracı 2016 yılında buldum ancak sahibine ulaşamadık. Sonrasında 2021 yılında araç facebook ta ilana girdi. Yine kaçırdım. 2023 de tekrar başka platformda ilandaydı. O sıra maddi sıkıntılardan alamadım. En son 2025 yılının ocak ayında ilana girince hemen aldım. Aracımın 2005 yılında çektiğimiz ve benim ufak tefek eksiklerini yapıp eski haline döndürdüğüm fotoğraflarını paylaşıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.
Üstteki resim 2005 yılı alttaki resim 2025 benim son getirdiğim hal.
Aracımı ilk aldığım gün bu şekildeydi.
İlk olarak hemen saçma duran difüzörü yan marşpiyelleri söktüm.
Sonrasında spoileri daha düzgün gösterecek olanıyla değiştirdim. Parçaların çoğunu aracın koduna göre boya bastırıp kendim boyadım.
Burada kapı çıtalarını ve ayna kapaklarını aracın kendi rengine boyadım. Eskiden bizdeyken gövde rengindeydi.
Boyalı hali bu şekilde oldu. Sıra Ön tampona geldi.
Ön tamponu söküp sattım. Orijinal tampon temin edip onu boyadım. Ve aracımın üzerine taktım.
Geriye Sis farı almak kaldı. Orijinalinde sis farı gelmiyor ama. Babam 20 yıl önce tesisat çektirmiş. Onlar hala duruyordu.
Bu aracı eski gösteren jantlardan da kurtulmanın zamanı çoktan geldi.
195/40/r16 jantlarımız hayırlı olsun.
Bu kadar yapmışken 2 kollu o kötü direksiyon ve topuzu da değiştirmemek olmaz.
O arada ayak aydınlatma da ekledim.
Aracımın son görüntüsü de bu şekilde oldu.
Tabi bu aralarda motorun da her şeyini sıfırladım. Tek marş
Bu da bu araçla benim küçüklüğüm.
DEĞERLİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...
Üstteki resim 2005 yılı alttaki resim 2025 benim son getirdiğim hal.
Aracımı ilk aldığım gün bu şekildeydi.
İlk olarak hemen saçma duran difüzörü yan marşpiyelleri söktüm.
Sonrasında spoileri daha düzgün gösterecek olanıyla değiştirdim. Parçaların çoğunu aracın koduna göre boya bastırıp kendim boyadım.
Burada kapı çıtalarını ve ayna kapaklarını aracın kendi rengine boyadım. Eskiden bizdeyken gövde rengindeydi.
Boyalı hali bu şekilde oldu. Sıra Ön tampona geldi.
Ön tamponu söküp sattım. Orijinal tampon temin edip onu boyadım. Ve aracımın üzerine taktım.
Geriye Sis farı almak kaldı. Orijinalinde sis farı gelmiyor ama. Babam 20 yıl önce tesisat çektirmiş. Onlar hala duruyordu.
Bu aracı eski gösteren jantlardan da kurtulmanın zamanı çoktan geldi.
195/40/r16 jantlarımız hayırlı olsun.
Bu kadar yapmışken 2 kollu o kötü direksiyon ve topuzu da değiştirmemek olmaz.
O arada ayak aydınlatma da ekledim.
Aracımın son görüntüsü de bu şekilde oldu.
Tabi bu aralarda motorun da her şeyini sıfırladım. Tek marş
Bu da bu araçla benim küçüklüğüm.
DEĞERLİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...