Berkay bey bu kadar vag düşmanı olmayalım lütfenFiesta
Berkay bey bu kadar vag düşmanı olmayalım lütfen
Rapid vs Toledo'da da iki seçenek arasının dışına çıkmıştın ondan dedimFiesta dedim vag düşmanı oluyorum
B segmenti sedan da accent blue varken niye öbürlerine bakayım.Rapid vs Toledo'da da iki seçenek arasının dışına çıkmıştın ondan dedim
Doğru. B segmentinde vag olmayan bir araba varken neden ötekine bakın (takılıyorum)
i20 kaale bile alınmamış burada Ben muhtemelen onu tercih ederdim =)skoda style donanımda anahtarsız çalıştırma, 6.5 inç ekran ve müzik sistemi sunuyor. bildiğim kadarıyla cc yok.geri görüş kamerası ve sensörü var.ön kol dayama var.1.2 Tsi 110 bg dsg için fiyat: 59.600 TL.
seat style donanımda 5 inç ekran, led arka stoplar,led gündüz farı 6 hoparlör.cc var.geri görüş yok.ön kol dayama yok.1.0 dsg style için fiyat:54,900 TL
Sonuç olarak, fiesta yenilenecek, 208 ve yarise hiç kanım ısınmadı nedense,Clio makyaj geçirdi kalite biraz artmış gibi gözükse de o paraları hak etmiyor.Leon la aynı para resmen Vel hasıl poloyla beraber segmentinin en iyi 3 arabası bence.yeni fiesta gelene kadar vag bu segmenti kapatmış Benim tercihim o ikisi arasından ibiza olurdu.sebebi: f/p
Genel anlamda otomatiklerden bahsettim aslında. i20 de 4 ileri tork konvertörlü şanzımanı ve verimsiz bir motoru olduğu için değinmedim.i20 kaale bile alınmamış burada Ben muhtemelen onu tercih ederdim =)
Ankette Fabia diyorum. Daha kullanışlı, daha geniş ve "bence" daha bir iç mekanı var.
Gelse güzel olur aslında.Aynı altyapıyı kullanan 2 araç, ibizanın tasarımı ve fiyatına göre verdikleri daha iyi. Sitedeki ibiza testinin üstünden 2 makyaj operasyonu geçti,yeni test de bu saatten sonra zor gibi.