Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Ferrari, 75 yıllık birikiminin sonucunda dünya sahnesine benzersiz bir otomobil çıkarttı ve “Purosangue”yi tanıttı.
Ferrari, geçtiğimiz günlerde dünya sahnesine benzersiz bir otomobil daha çıkarttı. Şahlanan At,  tarihindeki ilk dört kapılı ve dört kişilik modeli Purosangue’yi özel bir etkinlikle tanıttı. İsmi İtalyanca’da “safkan” anlamına gelen Purosangue, sadece performans, sürüş keyfi ve konforu mükemmel bir uyum içinde sunmakla kalmıyor, aynı zamanda adına yaraşır bir şekilde markanın ikonik DNA’sını koruyor.
Ferrari’nin modern GT arketiplerine kıyasla tamamen farklı ve yenilikçi oranlarla tasarladığı Purosangue, sürüş performansı ve konforuyla segmentinde en üst sırada yer alacağının sinyalini veriyor. Purosangue’de kusursuz ve sportif bir transaks düzeni oluşturmak için vites kutusu otomobilin arka kısmına, motor ise aracın önüne konumlandırıldı. Böylelikle, Maranello mühendislerinin orta-ön yerleşimli motorlu bir spor otomobil için ideal bulduğu yüzde 49:51 ağırlık dağılımı...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım