Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
DS Automobiles, bu yılki ABB FIA Formula E Dünya Şampiyonası’nın Hindistan-Hyderabad’daki 4. yarışını Jean-Eric Vergne ile kazanarak, kendi rekorunu geliştirdi.
DS Automobiles, ABB FIA Formula E Şampiyonası’nın 9. sezonundaki 4. yarışı olan Hindistan-Hyderabad’ı, Fransız pilot Jean-Eric Vergne ile kazandı. Tamamen elektrikli yarış otomobillerinin mücadele ettiği şampiyonaya başladığından beri 16. zaferini kaydeden Fransız üretici, iki çifte şampiyonluk ve alınan en yüksek puan sayesinde, şampiyona tarihindeki en yüksek başarı seviyesine ulaşmanın gururunu yaşıyor.
DS Automobiles, Formula E’ye zaferler ve yarış deneyimi kazanmak için katılıyor. Yarış, hem donanım hem de yazılım açısından yeniliği hızlandıran, gerçek bir açık hava laboratuvarını temsil ediyor. Özel yol pistlerinin gereklilikleri sayesinde, DS Performance yalnızca ultra yüksek performanslı aktarma organları geliştirmekle kalmayıp, bir Formula E aracının temel parametrelerini yöneten son teknoloji yazılımlar da...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım