Duyduğum ve gördüğüm kadarıyla 500x'i kullanan hemen herkes beğeniyor.
Çeşitli kişilerden duyduğum kadarıyla boyutlarına göre arka yaşam alanı (bu kullanıcıya göre değişebilen bir şey, ön yaşam alanı ne kadar kullanılıyor, araçta seyahat edenler kimler vs) ve bagajı iyi değilmiş.
1.4 t motorlularıyla ilgilenmiştim, zamanında araştırmıştım, sensör arızaları kronik diyorlardı, çok kişinin başına gelmiş. Çok maliyetli bir çözümü yoktu (yanlış hatırlamıyorsam).
120 bg dediğiniz sanırım 1.6 multijet oluyor, o motorla ilgili bir sorun bilmiyorum ancak farklı farklı araçlarda kullanılmış bilinen bir motor dert olacağını zannetmiyorum.
Renegade'in adı geçmiş. Renegade ile hemen hemen aynı ancak sürüş olarak Renegade'den daha beğenilen bir model. Ancak Renegade hem daha pahalı hem de çok daha fazla talep var. Ama Jeep logosunu taşıyor diye ama tasarımından onu bilmiyorum.
Son olarak (
@bt 'nin gazabına uğrayacağım belki ama
yazmadan geçmeyeyim) benzinlilerini takip ettiğim için biliyorum, piyasası inanılmaz yavaş hatta daha doğrusu piyasası olmayan bir model -buna tüm benzinli 500x'leri rahatlıkla dahil edebilirim, yeni 1.3 firefly motorluları da, 1.0 firefly motorluları da-. Zamanında 1 dizel manueli takip etmişti çabuk gitmiştim ancak o zamanlar piyasa da böyle değildi, 90 küsur bine alınabiliyordu. Şayet dizelleri de benzinliler gibiyse kısa vadede satmak isterseniz üzer.