Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Fiat, Tüketici Elektroniği Fuarı – CES 2020’de, yenilikçi ve modern elektrikli konsepti Fiat Concept Centoventi’yi sergiledi. 
Fiat, Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Las Vegas kentinde düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı – CES 2020’de, Concept Centoventi’yi sergiledi. Fiat Chrysler Automobiles’ın (FCA) elektrikli araç teknolojilerini, kişiselleştirilebilir çözümlerle beraber sunan, Red Dot tasarım ödüllü konsepti Centoventi, markanın elektrikli ulaşım vizyonunu yansıtırken; modüler yapısı ve teknolojik özellikleriyle de ziyaretçilerin dikkatini çekti. Adını İtalyancada ‘yüz yirmi’ anlamına gelen Centoventi kelimesinden alan konsept, kişiselleştirme konusunda sınırsız bir deneyim sunmaya hazırlanırken, markanın 120 yıllık geçmişinden gelen bilgi birikimi ve deneyimini de geleceğe taşıyor.
“Centoventi ile “Makyajlandı” tabiri...

Okumaya devam et...


 

mcb

Murat
Panpa
9 Ocak 2020
1,363
2
2,945
3,770
36
Avusturya
Marka
Mercedes
modüler teknolojik üretim bence çok pahalıya patlar eninde sonunda. bu nedenle üretim sıkıntıları yaşamamalarını mucize olarak görüyorum. bunun yanında uzak olmayan bir gelecekte araba ürün olmaktan çıkıp hizmet olacak bence. bu nedenle kişiselleştirsen ne kişiselleştirmesen ne.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım