KAPALI Fiat Punto 1.4 Starjet Yokuşta Boğulma Problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bilekcan

bilgi can
Takipçi
31 Tem 2020
4
0
10
25
ankara
Marka
Fiat
2007 model punto 95 hp 1.4 motorlu aracım var. Geçtiğimiz günlerde Antalyaya gittim düz yolda 180 190 yapabilen araba yokuşa gelince hızı 60 lara düşüyor. Güçlü bir araba olmadığının farkındayım ama aynı yokuşta toroslar mı dersin kamyonlar mı dersin hepsi sollayabiliyor. Neden olabilir bilgisi olan yardımcı olursa çok iyi olur.
 

UCY

Profesör
29 Kas 2019
265
866
2,195
İstanbul
Marka
Fiat
torosların sizi sollama olanağı sadece sizin araba doluyken onların boş olması durumunda olabilir. eğer böyle değilse ya siz atmosferik araca yabancısınız yada arabada bi sıkıntı var atıyorum debriyaj kaçırması gibi.
 

bilekcan

bilgi can
Takipçi
31 Tem 2020
4
0
10
25
ankara
Marka
Fiat
Teşekkürler cevaplarınız için dün ustaya götürdüm katalizörün dolmuş dedi. (daha doğrusu dolmaya çok yakınmış) Aynı zamanda bu arabaların karakteri bu şekilde olduğunu ciddi yokuşlarda 4500 devirin aşağısına inmemem gerektiğini söyledi. .Yaptırdıktan sonra henüz yokuşda denemedim ama biraz rahatlama hissettirdi düz yolda.

dipnot: Bu arada torosların sollamasında abartı yok bizim araba 3 kişiydi toros 2 kişiydi sadece. Bu durumda ne olursa olsun bu performanstaki bi arabayı sollayabileceği anlamına gelmemesi besbelli..


Tekrar teşekkürler görüşleriniz için..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım