1.25 motoru idareten yürür. Hantal değildir, ama lpg hiç önermem.
Dizeline bakacaksanız 1.5tdci olanlara bakın, 1.4tdci ın bazı kronik sorunlarını duydum. Youtube'da bile var çalışmama sorunu diye. Bir de performans aracı olamaz, hiç heyecanlandırmaz.
İç mekan sınıfına göre artık dar kalıyor ama zamanında iyiydi. Ön koltuklar uzun yolda bile yorucu değil. Ama arka koltuklar tam tersine genişlik olarak da, rahatlık olarak da berbattır.
Araba 5-6 yıl ve 120.000km sonra satılmalıdır. Motoru ve yürüyeni sağlam kalıyor ama iç mekandaki bazı butonlarda veya saçma sapan sistemlerde gereksiz masraflar çıkarmaya başlayabiliyor. Bu konuda 2009 öncesi bir önceki kasa açık ara daha kalitelidir.
Müzik sistemi trimlerinin kaldırabileceğinden daha güçlüdür. Dönüş çapı çok iyidir. Yan rüzgarlardan etkilenme çok azdır. Yol tutuş zaten malum. Ama çoğu kişinin aksine direksiyonunu his bakımından ben hiç beğenmiyorum. EPAS, eski kasalardaki hidrolik direksiyonun yanına yaklaşamıyor his konusunda.
Boyası kalın ve dayanıklıdır, küçük sürtmeler yaşarsanız karşı tarafın markasına bağlı olarak büyük küfür yiyebilirsiniz
TrendX donanımda mercekli far yok diye hatırlıyorum. Farları zayıf kalacaktır. Parqya kıyıp ekstra aydınlatma gücüne sahip iyi bir halojen ampul setine ihtiyacınız olabilir.