KAPALI FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTERİM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ebubekirsimsekk

Asfalt Kurutucu
3
iyi akşamlar öncelikle 35 milyar kadar bütçem var henüz yeni 18. yaşıma girdim temiz bi arada arıyorum öğrenci işi az yakan önerdiğiniz kullanıp memnun kaldığınız araba modellerini yazarsanız sevinirim iyi akşamlar

Az yaksın yedek parçası ucuz olsun derseniz clio alınır. tasarım olarak fiesta'dan güzel ama ben zevkli ve iyi yol tutan bir model istiyorum derseniz fiesta derim. Ayrıca büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir büyük harfle yazmayın.

Ben de öğrenciyim, punto kullanıyordum. İki farklı konuda da bunları yazdım, lpg'li Fiat Punto 1.4 fire öneririm. Yakıt konusunda seni üzmez, piyasada uzun süre bulunduğundan dolayı bilinen kronik sorunu olmayan, işçilik ve parçası ucuz bir otomobil. Ayrıca bayide takılan lpg'li modelleri mevcut, böylelikle garantisi bozulmuyor. 2012-2013 model temiz modellerini bulabilirsin belirttiğin bütçe civarlarında.

Ben de öğrenciyim, punto kullanıyordum. İki farklı konuda da bunları yazdım, lpg'li Fiat Punto 1.4 fire öneririm. Yakıt konusunda seni üzmez, piyasada uzun süre bulunduğundan dolayı bilinen kronik sorunu olmayan, işçilik ve parçası ucuz bir otomobil. Ayrıca bayide takılan lpg'li modelleri mevcut, böylelikle garantisi bozulmuyor. 2012-2013 model temiz modellerini bulabilirsin belirttiğin bütçe civarlarında.

Punto'nun yedek parçası çok pahalı diyorlar doğruluk payı var mı ?

Piyasada genellikle iki farklı marka yedek parça bulunuyor. Lancia ve yan sanayi olan Opar. Puntolarda çoğu parçanın Opar üretimi mevcut, servistekiler de kullanıyor zaten. Opar'ın parçaları uygun fiyatlı oluyor. Ama olur da modele göre Opar üretimi bir parçası olmazsa Lancia yedek parçası kullanabiliyorlar, o da nisbeten biraz pahalı olabiliyor.

punto'nun 3 kapılı versiyonları var. çok hoşuma gidiyor. motor ve donanımları hakkında tam bilgi sahibi değilim ama öğrenciye iyi gider. Renault Clio III de genel olarak sorunsuzdur. bir de ne yaparsan yap seri araba alma. hem tecrübe yetersizliği tehlike yaratır, hem de az yakacak arabayla bile basmak istersin, ocağına incir dikersin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...