KAPALI Ford Connect 1.8 110PS GLX Uğultu Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

srhtyucel28

Serhat Yücel
Takipçi
17 Tem 2020
1
0
10
26
İstanbul
Marka
Ford
Arkadaşlar merhaba,

Foruma yeni katıldım. Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim :) 3 Gün önce yaşadığım bir problemden dolayı bu konuyu oluşturdum. Arabam Ford Connect 1.8 110PS GLX. Arabamda gün boyunca problem yoktu fakat yol dönüşü ekmek almaya gittiğimde arabayı stop ettim ve tekrar çalıştırdığımda arabadan uğultu sesi geliyordu. Ses geliyor ama gaza dokunduğum an ses gidiyor. Konuyla alakalı Giresun'da bulunan ustama gösteremediğimden dolayı İstanbul'da 2 adet ustaya gittim. Obd bağlantısı yapıp test etti fakat arabada arıza bulamadı. Triger'den olabilir dediler Triger'i değiştirdiler fakat ses gitmedi. Klima rulmanından olabilir dediler, rulmanı değiştirdiler fakat ses yine devam etmekte. Konuyla alakalı daha önceden bu sorun başına gelen ya da fikri olan arkadaşlarımın mesajlarını bekliyorum.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)
 

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,017
7
51,350
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
Sesin kaynağı şarj dinamosu veya V kayışının geçtiği diğer tüm kasnaklardan biri veya birkaçı olabilir. Ama kesin bir şey söyleyebilmek için tecrübe etmek gerek, buradan çıkacak tüm fikirler afaki olacaktır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım