Arkadaşlar 2.el 2016 model Ford Fiesta 1.25 Trend X benzin15.000 kmde sizce nasıl bir araba 50.000 TL fiyatı alınır mı veya bu fiyata daha iyi, daha az yakan, kullanışlı bir araba var mı? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
İ 20 nin içi de öyle ahim sahim değil abi. Lise 2 3 te arkadasta makyajsiz fiesta vardi 6 7 kişi gezerdik bilmiyorum ikisine de bindim öyle acik ara bi fark hatirlamiyorumFiesta'nın avantajları ve dezavantajları herkesin bildiği şeyler. Sürüş keyfi, tasarım filan avantajları, dar iç mekan ve donanım zayıflıkları dezavantajları. 1.25 motor da çok kötü değil, beklentinize göre alınabilir bir motor. Araba sizin beklentilerinizi karşılıyorsa alınır, pişman etmez.
Ama ben olsam i20 1.2 Style donanımına bakarım. Sürüş keyfi iyi. Motoru çok eknonomik, bence Fiesta'nın 1.25 motorundan daha başarılıdır. Fiesta kadar olmasa da sürüş keyfi sınıfına göre gayet iyi. İç hacim olarak Fiesta'dan açık ara daha iyi. Donanımı da gayet tatminkar. Bakım maliyetleri de Ford'a göre bir tık aşağıda.
Şöyle söyleyeyim: 2010 model Fiesta'mız var, ilk sahibiyiz. Bir ara yenileyip i20 almaya niyetliydik, mali planlarımız sebebiyle konu kapanmıştı
Ona bakarsan ben Fiesta'ya ben dahil (2porsiyonum) 8 kişi bindirdim. İhtiyaç halinde biniliyor. i20 iç hacim olarak çok daha geniş. Kalite konusunda ise Fiesta kadar iyi hissettirmese de en az onun kadar dayanır. Özellikle panoramik cam tavan da yoksa iç mekan iyice ferahlıyor. Fiesta'nın ön idare eder ama arkası etmez İç mekanda ahım şahım değil dediğin hacimse kesinlikle katılmıyorum, kaliteyse bir Polo değil der geçerimİ 20 nin içi de öyle ahim sahim değil abi. Lise 2 3 te arkadasta makyajsiz fiesta vardi 6 7 kişi gezerdik bilmiyorum ikisine de bindim öyle acik ara bi fark hatirlamiyorum
HacimOna bakarsan ben Fiesta'ya ben dahil (2porsiyonum) 8 kişi bindirdim. İhtiyaç halinde biniliyor. i20 iç hacim olarak çok daha geniş. Kalite konusunda ise Fiesta kadar iyi hissettirmese de en az onun kadar dayanır. Özellikle panoramik cam tavan da yoksa iç mekan iyice ferahlıyor. Fiesta'nın ön idare eder ama arkası etmez İç mekanda ahım şahım değil dediğin hacimse kesinlikle katılmıyorum, kaliteyse bir Polo değil der geçerim