Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Tasarım ve teknolojinin mükemmel birleşimi olan ve her kesime hitap eden özellikleriyle büyük beğeni toplayan Ford Kuga, donanım paketi seçeneklerine ST-Line Black Package’i de ekledi.
Çarpıcı tasarımı, ileri teknolojileri, konforlu ve ergonomik iç dizaynı ile bir SUV’den beklenenin çok daha fazlasını sunan Ford Kuga; Style, Titanium ve daha sportif karakterli ST-Line versiyonlarının ardından donanım paketini şimdi de ST-Line Black Package ile genişletiyor. Ford’un performans ve tasarım DNA’sını bir üst seviyeye taşıyan ST-Line Black Package; çok daha sportif, özgün, şık ve teknolojik detaylarıyla dikkat çekiyor.
Sofistike dış tasarımda ‘siyah’ başrolde
Ford Kuga’nın arkaya doğru uzanan ön farlar, daha uzun motor kaputu, daha eğimli arka cam, genişleyen omuz ve alçalan tavan çizgisi, uzun dingil mesafesine sahip akıcı hatlarla tamamladığı prestijli dış tasarımı ST-Line Black Package donanımıyla çok daha sofistike ve çarpıcı bir görünüme bürünüyor. Maksimum...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım