Ford Ranger RAPTOR | Yarışa Hazır Pick-up ! | Otopark.com

Baris Inselel

Yönetim
Editör
2,170
Ford Ranger Raptor bir pick-up’ ın ne kadar yetenekli olabileceğini bizlere sunuyor. Kullanırken sanki bir tankın içindeymişsiniz gibi oyunlarda şifre yazılmış arabalar gibi futursuzca engebelerin, çukurların üzerinden geçebiliyorsunuz. Geçirdiğimiz her vakit çok zevkliydi. İyi seyirler

+ Sürüş Dinamikleri
+Yakıt
– İç Mekan Kalitesi
– Biraz Daha Güçlü Olmayı Hak ediyor
ÖZET

Pick-up segmenti o kadar söz sahibi olmaya başladı ki sürücüler SUV yerine pick-up tercih ediyor. Hele altınızda Raptor gibi yetenekli bir araç varsa yerine başka bir şey istemiyorsunuz. Tam bir hobi aracı. Ancak keşke büyük kuzeni F150 Raptor gibi, biraz daha güçlü olsaydı.


Lütfen, videoyu izledikten sonra BEĞEN tuşuna basarak kitlemizi büyütmemize destek olun! Videolarımıza YORUM yaptığınız her öneriyi, eleştiriyi ve bilgilendirmeyi dikkate alıyoruz!
Diğer videolarımız için BURAYA tıklayabilirsiniz.​
Otopark.com’a ait ürünlerden satın almak...

Okumaya devam et...
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: Bedirhan
Bugüne kadar ki en iyi testlerden biri olmuş beeee
 
Güzel, en azindan marka lansmanlarindaki toprak serpilmis otoban off-road parkuru testi değil :)

Videoda hazir gormusken degineyim, araci plaj, kum ve deniz suyu gibi son derece masum gorunen otomobil katili kosullarda kullandiktan sonra muhakkak suret ile liftte detayli bicimde altini yikatin. Deniz suyunun korozyona neden oldugunu herkes biliyordur da, kum da cok tehlikeli zira bilyalara, disklere, saft mafsallarina, burclarin arasina, amortisor koruklerine vs... hareketli aksamlarin arasina girip, mekanizma hareket ettikce kum zimparasi gibi zarar verebilmektedir.

Örnek, her ama her off road sonrasi lifttedir pick-up'ım

 
Rota çok güzelmiş ya neresi acaba?
Raptor daha da güzel ama ulaşılması imkansız dolar 3 tl olsa alırım yani alamam :D
 
  • Haha
Tepkiler: kenblock