AÇIK Ford Sierra Nasıldır ? Aldıktan Sonra Baş Ağrıtır mı ?

Bir zamanlar alma düşüncesindeydim. Whatsapp gruplarına girmiştim. Kullananlar epey keyifle kullanıyor. Hem arkadan itiş olduğundan performansı tatmin edici(2.0 dohc motor olan). Hem de zamanının üst segment arabası olduğundan gerek uzun yolda gerek şehir içinde otomobillerinden memnun bir kitlesi vardı.

Kaza yapanları gördüm şasiler otomobillerin yaşına göre epey sağlam kalabilmişti.

Fakat, kaporta ve iç trim olarak parça sıkıntısı çekiyorlardı. Çoğu parçayı çıkma olarak bulmaya çalışıyorlardı. Motor olarak 2.0 dohc lar performanslı ancak yine onlarda da sorun yaşadıkları zaman parça sıkıntısı çekiyorlardı. Taunuslarda da olan Pinto motorları daha rahat yürütüyorlardı.

Bunlar tamamen grupta olduğum süre boyunca gözlemlediklerim. Kullananlar olduysa daha detaylı bilgi verebilirler.
 
O yaşlardaki niş sayılabilecek araçların geneli için konuşacağım:

İstanbul veya Ankara'da yaşamıyorsanız hiç bulaşmayın. Sanayide çevreniz yoksa hiç bulaşmayın.
Çünkü internetten de değil, hem parça hem de usta ihtiyacı durumunda sanayide çevreniz aracılığıyla kapı kapı gezmeniz gereken araçlar bunlar. Bir yerde bir parça çıktığında siz bulmadan çevrenizin sizi bulacağı bir network'ünüz olması gerekir. Başka türlü sizi süründürecektir.

Tabii bu söylediklerim aracı layığıyla yürütmek isteyenler için geçerli. Yoksa oraya Escort parçası, buraya connect parçası şuraya universal bir parça uydurup, orasını burasını telle cırtcırtla akıllı vidayla tutturup çoğu aracı iyi kötü yürütmek mümkün.