Sadece bence o güzergahı etkilemeyecek dolaylı olarak boğaz içi ve avrasya gibi alternatiflerde de trafik artacaktır çünkü adam trafik çekeceğime 10 km daha fazla giderim diyerek başka rotalara da yönelebilir..Allah bu güzergahı kullananların yardımcısı olsun ...
Sadece bence o güzergahı etkilemeyecek dolaylı olarak boğaz içi ve avrasya gibi alternatiflerde de trafik artacaktır çünkü adam trafik çekeceğime 10 km daha fazla giderim diyerek başka rotalara da yönelebilir..
Halkalı - Tuzla gerçekten zor neyse ki ica'yı kullanabiliyorsunuz. Ben çekmeköy - tuzla yapıyorum halime bin şükür 30 dakika sürmüyor bile..Evet haklısın, mutlaka etkileyecek ...
İstanbul yazın biraz boşalır, trafiği çekilir olur diyorduk yine yol çalışmaları vs patladı ...
Ben hergün Halkalı - Tuzla gidip geliyorum, Allahtan Avrasya ve 3ncü köprü kullanımıma karışmıyor şirket.. yoksa halim haraptı ..
çözüm üretmek isteyen kim ki yoksa bence çözüm var öncelikle Maltepe CHP nin kalesi bu sebebpten dolayı maltepe sahile şehir hatları bile yapmıyorlar ,artık ben yolların yönlerinin hatta yanlış yapılanmasından hatta yeni yapılan yolların dahi çok verimli planlanmadığını gözlemliyorum , Bakın burası çok önemli araçlar ne kadar çok tarafikte kalır ne kadar dur kalk yaparlarsa ne olur yakıt yanar ,yakıtın yüzde 60 dan fazlası vergiŞu Maltepe'den kozyatağına D100'e bi çözüm yok mu :/ her saatinde trafik olur mu arkadaş![]()