sinan

Yönetici
Yönetici
Admin
8 Eyl 2016
417
4,117
4,095
37
İstanbul
Gazlı amortisörler, otomobillerde süspansiyon sistemlerinde kullanılan önemli bir bileşendir. Bu amortisörler, araç hareketlerini absorbe ederek sürüş konforunu artırır ve aracın yol tutuşunu iyileştirir.
Araç yükünü stabilize ederek frenleme ve viraj alma gibi durumlarda da önemli bir rol oynarlar. Firmamız, özelleştirilmiş gazlı amortisör çözümleri konusunda uzmanlaşmış bir markadır. Müşterilerimize ihtiyaçlarına uygun çözümler sunarak sürüş deneyimlerini iyileştirmelerine yardımcı oluruz.
Özelleştirilmiş gazlı amortisörler, araç tipine, sürüş tarzına ve tercihlere göre tasarlanır ve üretilir. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli gazlı amortisör seçenekleri sunmaktayız. Bunlar arasında ayarlanabilir sertlik ve yükseklik seviyelerine sahip amortisörler, spor veya yarış amaçlı kullanıma uygun modeller ve farklı sürüş koşullarına adapte olabilen çeşitli sistemler bulunmaktadır. Firmamız, yüksek kaliteli...

Okumaya devam et...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğeni
Tepkiler: S.Asil

S.Asil

Quadrifoglio Verde
Destekçi
Beta Programı
Stage 2
16 Eyl 2016
5,729
3
9,666
5,020
Adana
Marka
Alfa Romeo
Amotisörler ve alt takım yedek parçalarımız çok pahalı @sinan abi , yok mu şöyle güzel bir parça firmasıyla anlaşmamız :D
 
B

burak enes kavas

Ziyaretçi
"basın bülteni" olduğu çok belli oluyor.

Firmamız, özelleştirilmiş gazlı amortisör çözümleri konusunda uzmanlaşmış bir markadır
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım