KAPALI Glc coupe

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan makar10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

makar10

Düz Yol Gazcısı
33
Evet arkadaşlar konumuz glc coupe.

Daha önceki konumuzu hatırlıyorsunuz, porsche cayenne 2012 alınırmı üzerine konuşuyorduk fiyatları 350.000 tl civarındaydı. Konuda vardığımız nokta çok temiz bulunabilirse düşünülebilir oldu. Ama sadece düşünülebilir dedik çünkü sıfır veya sıfır ayarında bir araç risksiz duruyordu.

Bu konunun üzerine biraz daha piyasa araştırdım, araç fiyatları ekonomi çok araç almaya her türlü ticarette birşey yapmaya elverişli değil. Beklerken bir yandan da araştırmaya araç seçmeye devam ediyorum kıyaslıyorum.

Konumuzun amacı sınıf olarak glc coupe ye denk geldim hiç takip etmemişim böyle bir araç varmış gle nin yanında :) uygun fiyatlıymış.

Türkiyeye ilk girdiğinde 260.000 tl bandında girmiş biraz değer kazanmış. Ama ne olduysa şuan 400.000 tl ile başlangıcı var.

Arkadaşlar bu glc coupe nedir nasıldır ederi nedir neden bu kadar yükselmiş ekonomiden dolayımı bu fiyatlarda yeni araç ve stokta hiç olmadığı direk euroya bağlı olduğu içinmi ? Sizce fiyatlar düşermi ? Bu araç düşünülür mü ? Araç hakkında ne diyorsunuz ?

Aracın kasa sınıfı suv coupe benim çok takip ettiğim hayran kaldığım bir sınıftı. X6 da gördük pahalıydı x4 tatmin etmedi. Gle çıktı çok eleştirdik ama sevmeye başladık zamanla x6 dan daha heybetli karakterli durmaya başladı gözde derken glc coupe yi gördük ben sevdim şahsen ve ekonomik sınıf olduğunu öğrendim fiyatları görünce korktum. Mantıksızlık var dedim.


Evet arkadaşlar sözü eleştiriyi yorumu fiyatın geleceğini sizlere bırakıyorum.

Bütcemiz 300- 350 bindi. (Çok sever çok mantıklı bulursak)
 
GLC Coupe iç mekan olarak çok kaliteli bir araç. Ben dıştan da beğeniyorum. Bu tarz bir araba düşünsem X6 yerine kesinlikle bunu tercih ederdim. Yalnız ederini filan hiç bilmioyorum.
 
Evet x4 ün rakibi. X4 duruşuyla daha ekonomik olduğunu tasarrufa gidildiğini gösteriyor. İç dizaynıda eski bmw tasarımı kalan boştaki bantlarda ürettiler galiba :))

Glc coupe x4 e kıyasla daha heybetli duruyor ekonomik olduğunu hissettirmiyor. Zira o da ekonomiye gidilmiş c segmenti.

Rakamlarlada sanki x4 den büyük kesin bilmiyorum ama
 
  • Beğeni
Tepkiler: DouglasAdams
X6'yı ne kadar güzel buluyorsam X4'ü de bir o kadar çirkin buluyorum. Sırf görünüş olarak X4 yerine her türlü GLC'yi tercih ederim şahsen
Araç hakkında bir tecrübem yok, iki aracı da hiç kıyaslamadım ve piyasaları hakkında da bilgim yok.
Ancak fiyatların düşmesini beklemeyin. Hatta çok yakında daha da fırlayacak diyebilirim
 
  • Beğeni
Tepkiler: DouglasAdams
Aslında asıl konu fiyatlar. İkinci el araçlarda artış bu kadar olmadı çünkü saten ülkenin içerisinde araçlar. Glc coupe 2017 başında 260 ile giriş yapmış şuan 300 olsun diyorum ama araç şuan 400 bin fiyatından başlıyor sonuç olarakta c segment bu. Bu şekilde araba alınmaz kimse alamaz. Fiyatlar hiç düzelmez mi acaba.
 
Aslında asıl konu fiyatlar. İkinci el araçlarda artış bu kadar olmadı çünkü saten ülkenin içerisinde araçlar. Glc coupe 2017 başında 260 ile giriş yapmış şuan 300 olsun diyorum ama araç şuan 400 bin fiyatından başlıyor sonuç olarakta c segment bu. Bu şekilde araba alınmaz kimse alamaz. Fiyatlar hiç düzelmez mi acaba.

E adam onu satıp aynı fiyata yerine ikamesini koyamıyor. Ve dünyanın hiçbir yerinde olmayan bir şekilde ikinci el otomobil değer kaybedeceğine değer kazanıyor :)
Fiyatlar düşmez, elinizi çabuk tutun bence seneye bu fiyatlar da hayal olacak
 
Şu dönemde insan korkuyor. İnsana koyuyorda. Parayı biliyoruz değerini alacağı sınıfı biliyoruz ama alamıyoruz. E kazancımızda yeni ekonomiye göre değil eski ekonomiye göre :) az geliyor alım gücü dedikleri bu olsa gerek. :) biraz beklemek istiyorum ama beklemekte çözüm garantisi vermiyor.


Konu biraz ekonomik galiba :))
 
Glc coupe un hakkında kasanın değişimi iç tasarımın değişimi hakkında bilgisi olan var mı ne kadar dönem bu tasarım devam eder makyajı nezaman gelir. Yada yorum yapabilcek bir kişi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...