Golf mk2 vites boşluğu

ibrhllplt

Taklacı Güvercin
28 Tem 2019
12
4
295
25
Marka
Alfa Romeo
Arkadaşlar daha önceden konu açıldıysa affola şimdiden. Benim sizlere ufak bir sorum olacak. Bu cuma itibari ile bir golf mk2 sahibi olacağım arabayı ufak bir test sürüşüne çıkardım fakat vitesinde boşluk vardı ve vites seçerken biraz zorlandım. Ben bu konunun vitesin içerisindeki plastik parçanın yıpranması ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Sizce bu konu hakkında ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum. Ek olaraktan golf mk2 lerin geri vitesleri bildiğiniz gibi sol üstte fakat benim kullandığım mk2 de klasik vw grubu araçları gibi geri vitese takarken vitese basarak sola çekmek yerine basmadan çekiliyor bu normalmidir yoksa vites kolu ile alakalı bir problemmidir ? şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum.
 

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,005
7
51,307
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
Zaman içerisinde vites koluyla şanzıman arasındaki bağlantı kollarının vidalarında gevşemeler olabiliyor. Bir de titreşimi azaltıp konforu arttırmak için muhtelif lastikler var, zaman içerisinde onlar da aşınabiliyor. Gözle muayene yapılmasında fayda var. Şu linkteki gibi vites tamir takımları satılıyor. Ustanızın bu ürünleri kullanarak şikayetlerinizi gidereceğini düşünüyorum.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Sirius
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım