Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Dünyanın lider lastik üreticilerinden Goodyear’ın 2021 yazı için hazırladığı kampanya, yoğun ilgi üzerine 31 Temmuz’a dek uzatıldı.
31 Temmuz 2021 tarihine dek geçerli olacak kampanya kapsamında Goodyear yetkili bayilerinden Eagle F1 ürün grubu ve Eagle Sport TZ ürün grubuna dahil lastik ürünlerinden tek seferde 4 adet satın alan tüketiciler, 150 TL’den 500 TL’ye varan servis kampanyasından yararlanabilecek. Goodyear’dan kampanya koşullarına uygun lastik alımı yapan tüketicilerin, https://goodyearclub.com.tr/ adresinde bulunan “Goodyear Yaz Kampanyası“ linkine tıklayarak katılım koşullarını yerine getirmeleri ve aktivasyon formundaki başvuru adımlarını izleyerek istenen bilgileri doldurarak başvuruda bulunmaları yeterli olacak. Stoklarla sınırlı olan kampanya 31 Temmuz tarihinde sona erecek. Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye www.goodyear.com.tr den ulaşılabiliyor. 

Okumaya devam et...


 

S.Asil

Quadrifoglio Verde
Destekçi
Beta Programı
Stage 2
16 Eyl 2016
5,683
2
9,599
5,020
Adana
Marka
Alfa Romeo
GoodYear bence bayilerini takip etsin her yerde fiyat farklı birde kampanya modeli işler :D
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım