Güneş yanığından boyalı olsa hiç problem olmaz ama malum tavan mevzusunun esnetilebilir yanı pek yok. Resimleri olduğu sürece size de pek sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. Hayırlı bayramlarBende araç alırken kaçtım tavan boyalı arabadan. Teşekkürler... Hayırlı bayramlar.
Klasik takla atmış muhabbetiBoyatmadan evvel resimlerini iyice çek hocam. Tavana yaklaştır öyle çek ve bir de aracın plakası ve üstündeki yanıklar görünecek şekilde çek. Yarın öbür gün satman gerekirse resimleri çok işine yarar. Malum tavandan boyalı araçtan bucak bucak kaçılıyor.
hocam 1997 model vectra aracım var araç İstanbul arabası ve yol yapmış bi araba. Haliyle komple temizlik boyası var araçta. geçenlerde satılığa çıkartayım dedim, tavanın boyalı olduğunu duyan kem küm etmeye başlıyor. 97 model boyasız vectra kaldı mı deyincede var abeey olmaz mı diyolar ya çıldırıyorum. git onu al o zaman öyle değil mi? hele geçen gün bi tanesi benim arabaya taksi çıkması muamelesi yaptı zar zor tuttum kendimi bayram öncesi başımı ağrıtmayayım diye. kaç tane vectra olarak taksi gördün diye soruncada öküzün trene bakar misali suratıma bakıyorlar allah akıl fikir versin bizim milletimizeBoyatmadan evvel resimlerini iyice çek hocam. Tavana yaklaştır öyle çek ve bir de aracın plakası ve üstündeki yanıklar görünecek şekilde çek. Yarın öbür gün satman gerekirse resimleri çok işine yarar. Malum tavandan boyalı araçtan bucak bucak kaçılıyor.
İnsanlar malum korkuyor. İyice ekspertiz falan ettirmek gerek ki taklalı olmadığı anlaşılsın. Aslında seni arayanların çoğu bu kontrolü yaptırır ve bir şey olmadığı görür ama hem uğraşmak istemiyorlar ( malum seçenek çok) hem de fiyat kırmaya, kelepire almaya bakıyorlar. Tek çare resim diye düşünüyorum. Hayırlı sürüşlerhocam 1997 model vectra aracım var araç İstanbul arabası ve yol yapmış bi araba. Haliyle komple temizlik boyası var araçta. geçenlerde satılığa çıkartayım dedim, tavanın boyalı olduğunu duyan kem küm etmeye başlıyor. 97 model boyasız vectra kaldı mı deyincede var abeey olmaz mı diyolar ya çıldırıyorum. git onu al o zaman öyle değil mi? hele geçen gün bi tanesi benim arabaya taksi çıkması muamelesi yaptı zar zor tuttum kendimi bayram öncesi başımı ağrıtmayayım diye. kaç tane vectra olarak taksi gördün diye soruncada öküzün trene bakar misali suratıma bakıyorlar allah akıl fikir versin bizim milletimize
Mantıklı olan bu galiba.Video yada resim çekip aracı komple boyatın bence