KAPALI hafta sonu bayi gezmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dersim62
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dersim62

Asfalt Kurutucu
40
geçen hafta sonu opel toyota seat ve pejo bayilerine gittim bir tanıdığımıza araba bakmaya opelde astraya baktık zaten kafadan satış danışmanı her model için 6 milyar indirim yaptı düşük faiz oranları ile birlikte sonra orada toyotaya gittik yeni c-hryi gördük araba çok farklı değişik içini falanda beğendim ama bagaj çok küçük alacak arkadaşlar için bir bilgi sonra oradan seata geçtik leon 1.4 tsi act dsg için 79.5 fiyat verdiler oranın kendi kredi oranları baya yüksekti ama son pejoya uğradık 3008 cidden çok güzel olmuş bence bu sınıfta işleri çok değiştirecek içi de çok güzel olmuş ben beğendim arka diz mesafesi bagaj falan gayet yeterli suv alacak arkadaşlara güzel bir tercih olur ama araç yok şubata kadar bizim tanıdıkta 308 classic edition modelini beğendi araç full euro 5 motor var 2016 model tork ve ve beygiri yeni araçlara göre düşük 75 milyar fiyatı vardı..

şubata kadar 3008 yok, şubatta dizel otomatik fiyatı 108 binden 135 bine çıkacak. şimdi sipariş versen bile o zamanki fiyatı ödersin. ötv 45 ten 74 e çıkacak, söyleyecek kelime bulamıyorum.

seat kadar tok satıcı görmedim. Adamlarda ne kampanya var ne bişey. Faizleri komik derecede yüksek. Sitelerde seat kampanyası yazıyor adamlar fiyat listelerini kampanya olarak sunuyor. Bayiye gidince 66.700 tl olan aracı da düzeleriz 66 ya diyor.Görevliler zaten ilgisiz.Yersen bizde fiyat bu havasındalar. Renaulta gittim clio nun fiyatları neden böyle bu paraya leon satılıyor dedim.Adamlar c sınıfı parasına b sınıfı satmakla övündü.Bunlar da benim izlenimlerim.

pejo 308de karar kıldı işte bakalım kredi falan çekecek aynen seat cidden tok satıcı rahatlar aman alırsan al almazsan alma havasındalar kimsede o fiyatlardan araba almaz satışlar çok düşer dibe çakılır çünkü suv satışları yüzde 20lere dayandı yüksek bir oran bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...