Ne olursa olsun 911 kadar atletik olamaz bea yani düz yolda hayvan gibi ve sınıfında çok iyi bi araç ama ağırlığının ve büyüklüğünün dezavantajları var.Yeni Panamera Turbo S mükemmel bence. Arkadaşlarınla rahat rahat uçma keyfi
Hemen dalayım. Esasında ordaki 911 ve 718 ailesinin 4 çekerleri it gibi yol tutuyor fakat istediginizde cok dengeli ve kadameli arkası geliyor. 911 Carrera 4S ile 1 gün gecirdikten sonra çok ayrı bir dünya olduklarıni ve böyle herşeyin birseyde kalıp bulduğu mükemmeliyet oludklarını anladım. Kısacası 911 yaşlı veya VAG Haterlarının tabiri ile aynı ve sıkıcı gözüksede özünde mühendislik harikası. Yeni Panamera'yı daha tahsis alma vaktimiz olmadı keza test aracı daha cıkmadı da galiba. Ama bana kalırsa Panamera hala (tasarım bildiğin italyan içi falan ateş ediyor) müteahhit arabası (test ettikten sonra bu fikirlerim degişmesse Ceyhun değilim.) Cayenne ise normal bir SUV. Macan ise Audi Q5. Birde bana VAG'cı derler . GT3 RS falan zaten direk karşısında kahve icmelik makina.@gtepro bu konuyu nası atladın yav ?
Porsche'nin çorabı bile var. Bi müteahhit arabası da mı olmasınPanemera yaklaşık1900kg porsche'ye yakışmayan bi ağırlığı var inş düşürürler belki ileride biz de alabiliriz
Şöyle arabaları maraba gibi hava atmak için sürüyolar ya anlamıyorum hiçPorsche'nin çorabı bile var. Bi müteahhit arabası da mı olmasın
http://shop4.porsche.com/usa/men/accessories/wap99xxxx0c/men-s-porsche-socks.pdds
Abi sizin meslek neydi? Ve 718ler rwd değilmi?Hemen dalayım. Esasında ordaki 911 ve 718 ailesinin 4 çekerleri it gibi yol tutuyor fakat istediginizde cok dengeli ve kadameli arkası geliyor. 911 Carrera 4S ile 1 gün gecirdikten sonra çok ayrı bir dünya olduklarıni ve böyle herşeyin birseyde kalıp bulduğu mükemmeliyet oludklarını anladım. Kısacası 911 yaşlı veya VAG Haterlarının tabiri ile aynı ve sıkıcı gözüksede özünde mühendislik harikası. Yeni Panamera'yı daha tahsis alma vaktimiz olmadı keza test aracı daha cıkmadı da galiba. Ama bana kalırsa Panamera hala (tasarım bildiğin italyan içi falan ateş ediyor) müteahhit arabası (test ettikten sonra bu fikirlerim degişmesse Ceyhun değilim.) Cayenne ise normal bir SUV. Macan ise Audi Q5. Birde bana VAG'cı derler . GT3 RS falan zaten direk karşısında kahve icmelik makina.
Ben öğrenciyim . Evet onlar arkadan itiş yanlış yazdım ama onlarda baya iyi tutuyor valla.Panamera ve cayanne gerçek porsche gibi gelmiyor bana.cayman gt4 ve 911 gt3 rs seçtim
Abi sizin meslek neydi? Ve 718ler rwd değilmi?