Havalimanından Nasıl Araç Kiralanır?

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan sinan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sinan

Yönetici
Yönetici
Admin
419
37
Araç kiralama işlemleri, eskiye göre büyük bir artış yaşıyor. Araç kiralama seçeneklerinin kolaylaşması ve artması ile birçok noktada araç kiralayabilme oldukça hızlı bir şekilde tamamlanıyor. Araç kiralama noktalarından biri olan havalimanında araç kiralama şehir içi ulaşıma katılmadan doğrudan kullanabileceğiniz aracı size sunuyor. İstanbul’un ünlü havalimanlarından biri olan Sabiha Gökçen araç kiralamaseçenekleri ile aracınızı hızla kiralayabilirsiniz.
 
Araç Kiralama Rezervasyonu Nasıl Yapılır?
Havalimanından araç kiralamanın ilk adımı aracınızı önceden rezerve etmenizdir. Bu işlem sadece istediğiniz aracı almanızı sağlamakla kalmaz, aynı zamanda genellikle en iyi fiyat aralığına sahip olmanızı da sağlar. Ayrıca erken rezervasyon yaptırmak dilediğiniz araç modeline ulaşmanızı da sağlayabilir.
 
Gideceğiniz havalimanındaki araç kiralama firmalarından dilediğiniz araç modelini arayabilir, farklı fiyat...

Okumaya devam et...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğeni
Tepkiler: keremkarakaya
Her acente artık havalimanında bulunmuyor. Eskiden uçaktan inildiği gibi direkt ilgili acenteye giderek araç teslim alınabilirdi. Artan otopark maliyetlerinden sebep artık acenteler havalimanlarına 10KM mesafeye konumlanmaya başladı. Bu sebeple kiralayan için vakit kaybı, göz önünde bulundurulması gerekiyor.
 
  • Beğeni
Tepkiler: kenblock