Havasız lastik teknolojisine ilgi artıyor

Baris Inselel

Yönetim
Editör
2,170
Michelin’in geliştirdiği, devrim niteliğindeki havasız lastik teknolojisi toplamda 3 prestijli ödüle layık görüldü. Detaylar haberimizde.
Geliştirdiği lastik teknolojileriyle sektöre yön veren Michelin, Haziran ayında ‘Movin On 2019’ zirvesinde duyurduğu patlamayan lastik teknolojisiyle; olağanüstü teknolojik gelişmelere dikkat çeken inovasyon ve yılın lastiği kategorilerinde, Almanya’da Golden Steering Wheel, Fransa’da 2020 Coyote Otomobil Ödülü ve ABD’de 2020 AVT ACES Ödülü olmak üzere, 3 prestijli ödüle layık görüldü.
UPTIS, 50’den fazla patentin konusu oldu
Kazanılan ödüllere ilişkin olarak Michelin Grubu Başkanı Florent Menegaux, “Lastik endüstrisinde çığır açan Uptis teknolojisinin, birbirinden prestijli üç ödüle layık görülmesi bizler için...

Okumaya devam et...


 
Günaydın. Kırk yıl öncede havasız lastikler bildiriliyordu ama uygulama da yoktu. Başlarına taş düşmüş galiba, en nihayetinde doğru olanı piyasaya sürecekler. Tabi yazı-tura atıp yanlış yüz gelmezse kullanacağız.
 
Daha normal lastik alacak bütçeyi zor buluyoruz biz bu ülkede :D acaba bunların fiyatları ne olur diye düşünmeden edemiyorum :D

Bkz bir crossclimate almak istesek en kötüsünden 4 lastiğe en az 2500 tl para bırakıyoruz :D