Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar merhaba benim size bir sorum olacak ben honda 1.5 ex almayı planluyorum fakat aklımda sorular var ben bu arabayı arabayı alınca masrafları ağır olur mu parçaları bulunur mu pahalımı alırsam zarar edermiyim yoksa beni götürür mü yardımcı olursanız sevinirim
temizini bulursanız kesinlikle tavsiye edeceğim bir araçtır, eğer motoru sağlıklı durumdaysa kolay kolay sorun açmaz LPG ile az yakar ve sürüşü keyiflidir, kaliteli araçlardır.
Yıllanmışlığın getireceği belli başlı masraflar dışında önemli bir masrafı olmaz. Metal yorgunluğundan ötürü hayati sistemleri de bir kontrol ettirmekte fayda var. İç mekan filan bellidir. Ne kadar masraf etseniz de iyi olmayacak, o yüzden o konuda da masrafı olmaz
Bakımdan kastınız muayene ise hiç böyle bir şey duymadım. Duyan bilen varsa ben de öğrenmiş olayım bu vesileyle.
Bunun dışında her araba en kötü ihtimal her yıl bakıma tabii ki girmelidir.
Kamyon mu? Yok öyle bişey iki yılda bir muayenesi, 6 ayda bir de 59 TL cik vergisi var. Bende 1995 model 1.5 el var arkadaşımda 1994 modeli var o triger bakımı hariç bir kuruş dahi masraf yapmadı. Temizini bulursanız pek sıkıntı yaşamazsınız Allah'ın izniyle. Ben aracıma önceki sahibinin bayağı hor kullanmasından ötürü az biraz masraf yaptım. Ancak şuan çok şükür sıkıntısız biniyorum. Arkadaşımın arabası manuel LPG'de 18 krş yakıyor şehir içi, uzun yolda ise 14-15 krş arası. Yani yakıt olarak baya memnun olursunuz. Sıkıntı çıkarma açısından da şöyle diyim temizini bulursanız pek sıkıntı açmaz sonuçta o bir Japon ancak ufak tefek masrafları olacaktır sonuçta 20 yaşın üzerinde bi araba. Bana soracak olursanız tavsiye ederim. Ben bu arabaya tam anlamıyla hayran olduğum için çok keyif alıyorum, içinden hiç inesim gelmiyor, kendini bi şekilde sevdiriyor kerata Merak ettiğiniz bi husus varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Kesinlikle kaliteli bi araba, LPG ile çok az yakıyo eco dedikleri modeli. Ayrıca donanımı diğer arabalara göre daha iyi yani rakiplerin çoğunda bu özellikler opsiyonel ve yüksek fiyatlara satılıyo o yüzden daha avantajlı.