KAPALI Honda Civic 2013 model benzin göstergesini gaz göstergesi nasıl yapılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozkokelii

Profesör
15 Kas 2017
191
267
1,335
26
Isparta
Öncelikli olarak otopark ailesine merhabalar. Şu an kullandığım araç Honda Civic 2013 model ve hiç bir sıkıntısı yok inşallah da olmaz :). Aslında büyük bir sıkıntı değil ama olursa iyi olur dediğim bir durum var ve kime sorsam olmaz o dediler. Benzin depo doluluğunun göstergesi araba gazdan yerken bile benzinden yiyormuş gibi azalıyor ardından gaz aldığım zaman geri yükseliyor sanki benzin almışım gibi ve yol bilgisayarımı artık ismini tam bilmiyorum ama orada ki kilometre bilgisi de oynuyor çok büyük bir problem değil ama arabanın böyle bir özelliği varken yanlış bir şekilde kullanmak hoşuma gitmiyor eğer yapana yada yapmış olan arkadaşlar varsa ve yardımcı olurlarsa memnun olurum iyi günler.
 
  • Beğeni
Tepkiler: At

ozkokelii

Profesör
15 Kas 2017
191
267
1,335
26
Isparta
hocam ilginiz için teşekkür ederim ama arabayı alırken de olmadığını söylemişlerdi aldıktan sonra da her servise götürdüğümüzde bir çok kullanıcının bunu söylediğini ama çözümünü bilmediklerini söylediler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım