AÇIK Honda Crv 2014 Dashboard Bilinmeyen İşaret

yasinyavuz345

Yasin Yavuz
Asfalt Kurutucu
37
26
Marka
BMW
Selamlar arkadaşlar, Honda Crv aracımın dashboardunda, son iki gündür anlamını bilmediğim bir ışık yanıyor. Büyük ihtimalle hız sabitleyici ile ilgili bir ışık fakat bi türlü söndüremedim. Bu gece uzun yola çıkacağım, aklıma takıldı ne yalan söyleyeyim. Bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• C370C1EF-E8F1-4D92-A99E-00A132F2E16A.jpeg
    C370C1EF-E8F1-4D92-A99E-00A132F2E16A.jpeg
    653.8 KB · Görüntüleme: 0
  • FD7BADCF-A399-4062-B63B-A46CE7DD9303.jpeg
    FD7BADCF-A399-4062-B63B-A46CE7DD9303.jpeg
    73.9 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
Üşenmedim kullanım kitapçıklarını indirdim aradım aradım bulamadım. Youtube'de gördüğüm diğer araçların göstergesinde de yanıyor o ışık, pek bir problemi temsil eder gibi görünmüyor açıkçası.

Üşenmedim kullanım kitapçıklarını indirdim aradım aradım bulamadım. Youtube'de gördüğüm diğer araçların göstergesinde de yanıyor o ışık, pek bir problemi temsil eder gibi görünmüyor açıkçası.
Yahu bende indirdim baktım hep, bi türlü bulamadım. :D Bazılarında yanıyor dediğiniz gibi, anlamadım bi türlü.

Farklı forumlarda soran üyeler olmuş ancak cevap veren olmamış. Yabancı bir forumda bir üyenin yazdığına göre kadran ışığının şiddetini ayarlanmasını gösteren bir ışıkmış. Herhangi bir sorun belirtisi değil, zaten öyle olsaydı beyaz yapmazlardı diye de düşünüyorum. İyi yolculuklar.

benim opelde hız sabitleyici açmadan önce bi tuşa basılıyor, sonra başka bi yere basıp aktif hale getiriliyor. ilk o tuşa basılırsa bu renkte bu işaret çıkıyor. aktif hale gelince yeşile dönüyor. o tarz bişi olma ihtimali var mı ? Yani o kadar basit bir şey değildir herhalde