Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Hyundai, Avrupa pazarında önemli satış rakamlarına ulaştığı i10 modelini yeniledi.
Yeni i10, makyaj operasyonundan sonra hem içeride hem de dışarıda bir kaç tasarım güncellemesine tabi tutuldu. Artık daha sportif bir duruş sergileyen Hyundai i10, alçak tavanı ve uzun dingil mesafesi sayesinde daha cesur bir izlemim uyandırıyor. Hyundai, bazı pazarların satış stratejisine göre N Line versiyonunu da sunuyor. Hyundai i10 N Line, daha fazla sportiflik isteyen müşteriler için farklı bir alternatif olarak dikkat çekiyor. İkisi yeni toplam dokuz gövde rengiyle satışa sunulacak olan i10, inci kaplamalı parlak ve açık gri “Lumen Grey” ve mavi-mor karışımı “Meta Blue” gibi özel renklerle dikkat çekecek.
Otomobilin ön kısmındaki farlar ve gündüz sürüş lambaları yenilendi. Ayrıca, daha farklı bir ızgaraya kavuşan i10, arkada da yeni bir LED stoplarla geliyor. Bu arka LED kombine farlar, yatay bagaj kapağı çizgisinde bir “H” simgesi oluşturuyor. Makyajlanan model ayrıca; yeni tasarlanmış 15 inç...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım