KAPALI Hyundai i20 yan aynalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkay12243

Asfalt Kurutucu
2
Arkadaşlar merhaba. Dün akşama doğru fark ettim aracımızın sağ yan aynasını bir şeref yoksunu birisi kırmış. aracın bağlantı yeri kopuk ama elektrik kısmında sıkıntı yok. Servise götürsem kaskoda hasar olarak işletsek yüksek tutacak. Ortalama bir yan ayna ne kadar tutar?
Yapıştırdık olmadı tutmadı. Parmak izi vardı aynada ama polis çağırdığımızda herkes dokunmuş olabilir dedi. Zabıt tutarız ama hasar olarak görünür dedi. Siz bilirsiniz dedi bizde tutturmadık. Sadece tutması için plastik bağlantısı kopmuş. Elektrik kısmı çalışıyor.

Teşekkürler
 
Çok geçmiş olsun.
Farlarda olduğu gibi elektrik motoru ve camı ayrılacak şekilde sadece aynanın kasasının satılacağını sanmıyorum. Benim bildiklerim, VW Golf'de aynanın bütünü değişiyor, Fiesta Mk6 ve kullandığım Corsa C'nin elektrikli aynalarında da menteşe kısmı için aynanın tamamının değişmesi lazım. i20 için net bilgi sahibi arkadaşlar mutlaka vardır.
Eğer sizin arabanızda da öyleyse eski aynayı çöpe atmadan yenisini alıp taktırmanızı öneririm. İlerde elektrik motorunda veya aynasında bir değişim gerekirse çıkma parçanız hazır olur =)
 
  • Beğeni
Tepkiler: berkay12243
Teşekkür ederim öncelikle. Düşündük belki ayna ve sinyal ışık lambası bir zarar görmemiş çalışıyordu bizde acaba tamir olurmu diye düşündük ama dediğiniz gibi sanırım. Beimn hatam olsa para vereceğim zoruma gitmezdi ama başkasının kasti kırıp zarar vermesi zoruma gitti. Sonuçta orta düzey insanlarız. 450 Lira gibi bir meblayı mecburen ben ödeyeceğim anlaşılan.

Tekrardan sağolun...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...