I30ClubTurkey Facebook grubuna üyemiziniz?Merhaba bende 2014 otom.dizel elit donanım var.Konforu gayet yeterli,viteş geçişleri pürüzsüz,yakıtı muhadilleriyle şehirlerarası aynı,şehir içinde 1 lt fazla,ayrıca ispatlanmış bir kronik sorunu yok,
Hayır ama ordaki kitlenin at gözlüğü ile arabalara baktığını görebiliyoruz.I30ClubTurkey'e sizin üyeliğiniz varmı?
Valla benim kazık yediğim yok. Bunu burdaki herkes biliyor. Aldığım fiyatı, eksilerini ve artılarını çok rahat söylüyorum. Ama Facebook grubunuz I30 ile BMW 4 Serisi bile kıyaslamış yer ondan dolayı pekde bakmamak gerek.Muhtemelen vw grubu araca sahipsin.Ederinden kat kat fazla ödeyerek alıp yediğin KAZIĞIN acısını i30'dan çıkarmaya çalışıyorsun.Sen at gözlüğünü çıkarıp kendi aracına bak yediğin kazığın acısını hisset.
Valla benim kazık yediğim yok. Bunu burdaki herkes biliyor. Aldığım fiyatı, eksilerini ve artılarını çok rahat söylüyorum. Ama Facebook grubunuz I30 ile BMW 4 Serisi bile kıyaslamış yer ondan dolayı pekde bakmamak gerek.
Bence de şakadır, espri falan yapılmıştır.Valla benim kazık yediğim yok. Bunu burdaki herkes biliyor. Aldığım fiyatı, eksilerini ve artılarını çok rahat söylüyorum. Ama Facebook grubunuz I30 ile BMW 4 Serisi bile kıyaslamış yer ondan dolayı pekde bakmamak gerek.
Bence de şakadır, espri falan yapılmıştır.
Yok be abi ciddi ciddi 420d tokatladım falan yazıyorlar. Bir başka post'da da I30 ile eleman kaza yapmış, eğer Ford veya VW içinde olsaydım ölürdüm falan demiş.Şaka ?
Yok be abi ciddi ciddi 420d tokatladım falan yazıyorlar. Bir başka post'da da I30 ile eleman kaza yapmış, eğer Ford veya VW içinde olsaydım ölürdüm falan demiş.
Niye ölsünler ki güvenlik testleri falan ortada. Volvo değil ki bu fark atsın.Yok be abi ciddi ciddi 420d tokatladım falan yazıyorlar. Bir başka post'da da I30 ile eleman kaza yapmış, eğer Ford veya VW içinde olsaydım ölürdüm falan demiş.
Çok farklı dünyadalar valla.Niye ölsünler ki güvenlik testleri falan ortada. Volvo değil ki bu fark atsın.
i30 Stock haldeyken 4.20dizeli nereye tokatlıyor anlamadım, bmw'deki adam eco pro modunda ekonomi kasmaya çalışıyordur yanlış anlamıştır i30'u süren kişi.
Ben şimdi yorumları falan görmediğim için direkt bir şey diyemiyorum, fakat bir zamanlar citroen türkiye forumuna arada girerdim. c4 için golf kadar konforlu, focus kadar iyi yol tutuyor falan diyebilen bile vardı. O ortamları az çok tahmin edebiliyorum yani.Çok farklı dünyadalar valla.