KAPALI iki araba arasında kararsızım fikir verin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 255240
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

255240

Asfalt Kurutucu
10
iki araç hakkında kararsız kaldım 2012 octavia elegance yarı otomatik ve fiat egea 1.6 multijet fiyatlar hemen hemen aynı biri sağlamlık ve güvenlik olarak cazip geliyo diğeride özellikleri daha modern spor çok kararsızım.

Eğer alacağım araba daha kaliteyse eskisi alırım. Egea öyle güzel bir araba değil. Güvenlide değil. Octavia daha güvenli daha iyi yol tutar daha konforlu daha geniş ve üst segment bir araba. Bunları hesaba katmalısın bence. Octavia diyorum o yüzden.

Octavia yerine Volvo gibi bir marka söyleseydiniz yıllanmış olmasına filan bakmazdım Egea'yı boşverin derdim. Ama özellikle euroncap testlerini referans gösterip çöp, teneke yorumları yapan arkadaşların aksine ben Egea'nın 2009-2010 yıllarının test normlarına göre gayet sağlam bir araba olduğunu söyleyebilirim. Sportiflik olarak da sürüşünün açık ara Octavia'dan dinamik olduğu konusunda hemfikirim. Ama Octavia'nın iç mekan kalitesi ve ferahlığı da gerçekten tercih edilesi :) Benim değerlendirmelerime göre yüksek donanımını seçmeniz koşuluyla 1.6 multijet motorlu Egea bir adım öne çıkar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...