KAPALI İkinci El Tavsiyesi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uruloki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Uruloki

Asfalt Kurutucu
37
Merhaba forum sakinleri, bir abim maksimum 35bin liraya kadar dizel veya benzinli otomatik bir araç bakıyor. Şu ana kadar baktıklarımız Focus, 318ti Compact, S40 ve 156 bunlardan başka tavsiyesi olan var mıdır? Ayrıca şunda şu problem olabilir dediğiniz araçlar nelerdir?
 
  • Beğeni
Tepkiler: Ozzy41
Focus alırken Focus'un Zetec motorlarının 150 bin km'yi aşmamış olmasına dikkat edin ilerleyen km lerde rölanti arızası çıkıyor ve çözümü ise Türkiye'de çok çok zor ve mide bulandıracak cinsten, 318ti E46 ların ise yine az km'li tüp takılmamış olanlarını öneririm.Her iki aracında LPG'de belli bir kilometreden sonra karnı ağrıyor haberiniz olsun.S40'ı bilmiyorum ama ayriyetten Alfa 156'nın da LPG takılmamışını öneririm.Tabii forumda Alfacı arkadaşlarımız bu konuda daha bilgili olacaktır.
@alfhonso
 
156'ların 35 bin lira civarına satılanları bana göre abartılı yüksek fiyatlı. ha bora civic ile kıyasladığında az bile 35 diyebilirsin belki ama bana göre böyle. o bütçelere çıkabiliyorsan eğer focus şiddetle tavsiye.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Bedirhan
Valla ben o bütçede yakıt sorun değilse Subaru Forester öneriyorum. Fiyatının gerçekten de üzerinde bir SUV. LPG falan da takıyorlar isterlerse. 2.0 XT'lere bir bakın isterseniz...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...