Hevesinizi erkenden kırmayın derim.Temiz bir E36 denk getirmek çok zor olsa da eğer tek kapı problem değilse 3 serisi Compact'larda işinizi görecektir.Hem temizleri bulunuyor hem de diğer BMW'lere oranla fiyatları çok düşük fakat ne yazıkki piyasamızca tutulmuyorlar.Sizin için bu faktör önemli değilse düşünülebilir.Şahsen bireysel olarak o paralara çıkabilsem düşündüğüm tek araç olurdu.HB Focus mk1 harici.
Beni de alın beni de.Compact gerçekten de ülkemizde parasının değeri olan tek BMW modeli.3 compactları forumda seven bi ben bi @bt var
3 compactları forumda seven bi ben bi @bt var
Beyler burada bahsi geçen Compact kasa E36/5 olarak geçiyor diye biliyorum. Bir de ben E46/5 kasa severim, milletin en nefret ettiği kasaBeni de alın beni de.Compact gerçekten de ülkemizde parasının değeri olan tek BMW.
@bt emin olun, her ikisinin de yeri benim için ayrı evet kime desem şu öcü gibi bakan en çirkin BMW mi diyor.Haklılar, bayağı çirkin ama ben onu çirkinliğinden değil ulaşılabilirliğinden tanıdım.Bir diğer temiz örnek bu sefer E46/5'a araba satılmasın ben alayım diye kuruntu yapsam da param yok alabilecek olan alsın.Konu sahibi şunu alsın da buraya foto koysun yavv.Ama ricam LPG takmasın.Külahları değişuruk.Beyler burada bahsi geçen Compact kasa E36/5 olarak geçiyor diye biliyorum. Bir de ben E46/5 kasa severim, milletin en nefret ettiği kasa
Ama yıpranma konusunda @Mt.Akina ya katılıyorum. Compact kasaların hakikaten temizi bulunabilir. Aile gezdirme konusuna gelirsek, ben 3 kapılı Corsa C ile yedi sülalemi gezdiriyorum =) Yeter ki gezmek istesinler.
Bu ilandaki arabanın tecturkey de konusu vardı sanki@bt emin olun, her ikisinin de yeri benim için ayrı evet kime desem şu öcü gibi bakan en çirkin BMW mi diyor.Haklılar, bayağı çirkin ama ben onu çirkinliğinden değil ulaşılabilirliğinden tanıdım.Bir diğer temiz örnek bu sefer E46/5'a araba satılmasın ben alayım diye kuruntu yapsam da param yok alabilecek olan alsın.Konu sahibi şunu alsın da buraya foto koysun yavv.Ama ricam LPG takmasın.Külahları değişuruk.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...temiz-compact-recaro-koltuklu-489869018/detay
Net alınır, lpg'siz binilir.@bt emin olun, her ikisinin de yeri benim için ayrı evet kime desem şu öcü gibi bakan en çirkin BMW mi diyor.Haklılar, bayağı çirkin ama ben onu çirkinliğinden değil ulaşılabilirliğinden tanıdım.Bir diğer temiz örnek bu sefer E46/5'a araba satılmasın ben alayım diye kuruntu yapsam da param yok alabilecek olan alsın.Konu sahibi şunu alsın da buraya foto koysun yavv.Ama ricam LPG takmasın.Külahları değişuruk.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...temiz-compact-recaro-koltuklu-489869018/detay
O konuda pek bir bilgim yok ama konuyu okumak isterim, bu arada bu saydıklarımın nirvanası aşağıda.Bu ilandaki arabanın tecturkey de konusu vardı sanki
+1 bi dönem e46 compact kullanıcısı olarak3 compactları forumda seven bi ben bi @bt var
Öncelikle hoşgeldiniz, umarım hayalini kurduğunuz otomobillere sahip olursunuz. E36 konusunda ise @bt zaten noktayı koymuş
Sizce ilk araba olarak ne olmalı hem biraz performanslıİlk araba olarak böylesi eski ve pahalı bir otomobili seçmek, sizin sürüş hayatınızı erken bitirebilir. Malumunuz bu tip arabaların her vidasına bayağı bir para sıkışıyor. Gönül rahatlıyla İstanbul Ankara yapayım cesareti vermiyor...
Sizce ilk araba olarak ne olmalı hem biraz performanslı
Benim tavsiyelerim sana gelmez. Ama bir fiesta 2009 modellere bak mesala