İstanbul'dan selamlar | Corsa B GSI

huseyindky

Hüseyin
Senkromeççi
6
31
Marka
Opel
İsmim Hüseyin, Kartal'da yaşıyorum, 31 yaşındayım. IT sektöründeyim.
Çocukluğumdan beri arabalarla haşır neşir olan bir insanım.
Yaklaşık 12 yıldır Corsa B GSI kullanıcısıyım. Opel kroniklerinde, özellikle Corsa B GSI'da elimden geldiğince yardımcı olabilirim.
Aracımda ekstra olarak,
Motor: Emme, Headers, CAİ, Egzoz ve yazılım (Ortalama motor gücü 150HP, Teker gücü 120-125HP)
Dış: Morette far ve Doch tampon var.
Herkese iyi forumlar dilerim :)

Ekli dosyalar

• IMG_2464.JPEG
    IMG_2464.JPEG
    654 KB · Görüntüleme: 0
  • IMG_2469.JPEG
    IMG_2469.JPEG
    742.2 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
Hoş geldiniz , araç renk ve görüntü olarak çok tatlı duruyor , forumda opelciler yoğunlukta umuyorum bu konuda gözlerinden kaçmaz ve gelirler buraya :)
-Eski bir opelci :D

Son düzenleme:
Araç çok kararında duruyor abartı hiç bir şey yok. Doksanlar çocuklarının Corsa giyince aklına gelen model.

Kazasız belasız kullanın, 12 sene muazzam. Benim rekor 2.5 - 3 sene o da Alfa diye :)

Hoş geldiniz , araç renk e görüntü olarak çok tatlı duruyor , forumda opelciler yoğunlukta umuyorum bu konuda gözlerinden kaçmaz ve gelirler buraya :)
-Eski bir opelci :D
Hoşbulduk Sinan bey, dış görünüm olarak yeni tamponumu bekliyorum (Şuanki ortadan kırık) aracın fotoğraflarda gözüken siyah aksamları komple gövde rengi olacak ve marşbiyel vs eklenecek o zaman daha güzel olacak diye düşünüyorum. Teşekkür ederim :)

11 yıldır sahibi olduğum Corsa C ile selamlar :) Hoşgeldiniz.

İsmim Hüseyin, Kartal'da yaşıyorum, 31 yaşındayım. IT sektöründeyim.
Çocukluğumdan beri arabalarla haşır neşir olan bir insanım.
Yaklaşık 12 yıldır Corsa B GSI kullanıcısıyım. Opel kroniklerinde, özellikle Corsa B GSI'da elimden geldiğince yardımcı olabilirim.
Aracımda ekstra olarak,
Motor: Emme, Headers, CAİ, Egzoz ve yazılım (Ortalama motor gücü 150HP, Teker gücü 120-125HP)
Dış: Morette far ve Doch tampon var.
Herkese iyi forumlar dilerim :)
abim öncelikle hoşgeldin. Tam ayarında sade ve güzel görüntüyü yakalamışsın maşallah. Benim de hayalimdeki ufak çaplı setup seninki gibi ama benim hayalimdeki araç 2.0 Pinto 205blok Ford Sierra - Mark II... hem günlük yürümelik hem de tatmin eden istediğini yapan arabalara hayranım.. Tekerine taş değmesin tekrardan hoşgeldin :)