Porsche GALERİCİ 11,127 Marka Zirai Traktör 2 Eki 2016 #2 Sportage. Testi izlerseniz zaten and abibinde çok beğendiğini görürsünuz. Ek olarak sportage in iç Nejat bence dağa elit ve kaliteli. Tepkiler: fatih yavuz ve MertEren Upvote 0 Downvote
Sportage. Testi izlerseniz zaten and abibinde çok beğendiğini görürsünuz. Ek olarak sportage in iç Nejat bence dağa elit ve kaliteli.
Onay Kalkan Profesör 415 30 Marka Hyundai 3 Eki 2016 #3 Bir önceki nesilde Kia Sportage. Neredeyse aynı araç sayılırlar fakat öznel olmakla birlikte Sportage çok daha çekici duruyor. Tepkiler: fatih yavuz Upvote 0 Downvote
Bir önceki nesilde Kia Sportage. Neredeyse aynı araç sayılırlar fakat öznel olmakla birlikte Sportage çok daha çekici duruyor.
MertEren Panpa 1,216 26 3 Eki 2016 #4 Sportage'ın al benisi var. Yeni kasada al beni gitsede. Eskisi hâlâ çok güncel. Sportage diyorum o yüzden. Tepkiler: Porsche ve fatih yavuz Upvote 0 Downvote
Sportage'ın al benisi var. Yeni kasada al beni gitsede. Eskisi hâlâ çok güncel. Sportage diyorum o yüzden.
fatih yavuz Profesör 559 Marka Saab 3 Eki 2016 #5 sportage'i tasarım olarak sadece c sütunu yüzünden sevmiyorum. o yüzden ix35 aldık. ama arada bir pişmanlığını yaşamıyor değilim. Ekli dosyalar 46456456456.JPG 20.9 KB · Görüntüleme: 265 Upvote 0 Downvote
sportage'i tasarım olarak sadece c sütunu yüzünden sevmiyorum. o yüzden ix35 aldık. ama arada bir pişmanlığını yaşamıyor değilim.
Mertcan Profesör 1,731 Marka Volkswagen 3 Eki 2016 #6 sportage Tepkiler: fatih yavuz ve MertEren Upvote 0 Downvote
MertEren Panpa 1,216 26 3 Eki 2016 #7 fatih yavuz' Alıntı: sportage'i tasarım olarak sadece c sütunu yüzünden sevmiyorum. o yüzden ix35 aldık. ama arada bir pişmanlığını yaşamıyor değilim. Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı olsun güle güle binin kazasız belasız. Tepkiler: Porsche ve fatih yavuz Upvote 0 Downvote
fatih yavuz' Alıntı: sportage'i tasarım olarak sadece c sütunu yüzünden sevmiyorum. o yüzden ix35 aldık. ama arada bir pişmanlığını yaşamıyor değilim. Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı olsun güle güle binin kazasız belasız.
fatih yavuz Profesör 559 Marka Saab 4 Eki 2016 #8 MertEren' Alıntı: Hayırlısı olsun güle güle binin kazasız belasız. Genişletmek için tıkla ... sağolasın hocam Upvote 0 Downvote
MertEren' Alıntı: Hayırlısı olsun güle güle binin kazasız belasız. Genişletmek için tıkla ... sağolasın hocam
F furkankaya585597 Profesör 1,778 6 Eki 2016 #9 Sportage daha iyidir. Hem satışı devam ettiğinden 2. el piyasası daha iyi olacaktır muhtemelen. Upvote 0 Downvote