Uzun bir aradan sonra Aslı tekrar kamera karşısında! Bakalım Aslı yeni Renault Koleos’u nasıl buldu?
Read the whole post here.
Read the whole post here.
Ama farın altındaki uzantı çok şok duruyor. Ben bu tasarımı çok beğeniyorum. Ama her modelin farklı tasarımı olması gerekiyor.Test için teşekkürler daha dk 5.teyim, Aslı hanımda hoş geldi.
Ama Renault sebebi ne yani?
Bu tasarım dili falan değil basbaya aynı tasarımı tüm modellere yedirme. Renault'nun en şahsiyetli arabası Clio kaldı.
188.000₺ vereceğim camları kendim kapatacağım. Oooldu iyi günleeeer...
Sürücü kapısı camı otomatik diğerleri değilmiş.videoyu izlemek için yeni oturdum, ama şu yorumu görüp izleyesim falan kaçtı yani...
Sürücü kapısı camı otomatik diğerleri değilmiş.
Tabii lafım Renault'a. Aslı ve Sinan ile bir alakası yok.
Test için teşekkürler daha dk 5.teyim, Aslı hanımda hoş geldi.
Ama Renault sebebi ne yani?
Bu tasarım dili falan değil basbaya aynı tasarımı tüm modellere yedirme. Renault'nun en şahsiyetli arabası Clio kaldı.
Kendini akıllı zanneden biri...
İsterse 50.000₺ olsun TR fiyatı. Bu zamanda 4 cam otomatiği olmaması ne demek yahu? Symbol mu satıyorlar anlam veremedim.İzledim bitirdim şimdi, şaka gibi yani söyleyebileceğim tek şey şaka gbi. Sadece Renault özelinde değil tabi bu ötv ile bu fiyatlar rezalet ama bu kadr paraya bu araba da ayıp be renault.
Donanım olarak mi veriyorlarmis 4 cam otomatiği?İsterse 50.000₺ olsun TR fiyatı. Bu zamanda 4 cam otomatiği olmaması ne demek yahu? Symbol mu satıyorlar anlam veremedim.
hocam testi tam olarak izlediniz mi , yanilmiyorsam bazi insanlar sizin yazinizdan camlarin manuel oldugunu saniyorİsterse 50.000₺ olsun TR fiyatı. Bu zamanda 4 cam otomatiği olmaması ne demek yahu? Symbol mu satıyorlar anlam veremedim.