Kia/Hyundai yakın zamanda çift kavramaya geçti diye biliyorum. Ama tüm yol koşullarında çekiş konusunda katılıyorum. 2.0 dizeller bence de bu iş için daha uygundur.Hyundai/kıa grubun 6 İleri tork konvertörlü şanzımanı uygundur.Yine Astradaki Tork konvetörlü active select ve Mazda'nın Tork konveötrlü otm şanzımanı uygundur.
Ancak..
1200 Kg karavanı her türlü yol şartlarında çekmek 300-320 nm torka sahip 1.6 dizellerin bile harcı değildir.
2 Lt dizel İnsignia,Mondeo,Sonata,Passat Tarzı araçlara bakmanızı öneririm.
Evet geçtiler ama ben 2015 Öncesi 6 İleri tork konvertör'lüleri kastettim.Kia/Hyundai yakın zamanda çift kavramaya geçti diye biliyorum. Ama tüm yol koşullarında çekiş konusunda katılıyorum. 2.0 dizeller bence de bu iş için daha uygundur.
Hayırlı OlsunGörusleriniz icin teşekkür ederim. mokka x 1.6 dizel otm aldim.
Hayırlı olsun,araç ile ilgili izlenimlerinizi ve karavan çektiğinizde aracın performansını aktarırsanız memnun oluruzGörusleriniz icin teşekkür ederim. mokka x 1.6 dizel otm aldim.
Görusleriniz icin teşekkür ederim. mokka x 1.6 dizel otm aldim.
hayırlı olsun mokka x en uygun seçenek. 136 hp 320 nm. ve ayrıca crossower. tam karavanlık arabadır.Görusleriniz icin teşekkür ederim. mokka x 1.6 dizel otm aldim.
Güle güle kullanın.Görusleriniz icin teşekkür ederim. mokka x 1.6 dizel otm aldim.