KAPALI Karavanlardan anlayanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Umutmavisi

Alperen Öğrenç
Asfalt Kurutucu
36
Marka
Chevrolet
Herkese selam
Çekme karavanları her yere götürülebildiği için evi satıp karavan almak istiyoruz ama yeterince büyük bir karavan bulamadık.Araştırmalarımız üstüne Hobby ve Fendt markalarının en iyisi olduğunu anladık ama bu markaların Türkiye de satış yapan yer bulamadık yani sizin anlayacağınız karavan işi kilit oldu sizden yardım almak istedik bildiğiniz başka markalar varmıdır veya bu markaları satan
5 6 kişilik 8 metre üstü olan 4 mevsim kullanılabilecek

Bilgileriniz için çok teşekkürler

Bir ara ütopik olarak ben de düşünüp biraz araştırmıştım. Vazgeçtiğim nokta şu oldu: Karavanın her yere götürülebilmesi gibi bir durum maalesef söz konusu olmuyor. Hele de İstanbul gibi büyük şehirlerdeyseniz, karavan parkları haricinde bir yerde asla rahat vermezlermiş. Muhtemelen bu durumu zaten benden çok daha iyi biliyorsunuzdur. :)

Beklentinizi düşününce benim aklıma ilk etapta tır dorsesinden karavan tasarımı geldi. Dorse ölçülerine çıkarsanız içine en az bir arabalık garaj da sığdırabilirsiniz. Özellikle yat tasarımı gibi işlerle uğraşan iç mimarlarla birlikte çalışarak Türkiye'de de böyle bir projeyi uygulamaya geçirebilirsiniz.

Bunun dışında Avrupa'da böyle örnekler de var:

Pick-up benzeri bir araçla çekebileceğiniz karavanlarda 4 mevsim ev yaşantınızı yürütebileceğiniz hacmi bulacağınızı sanmıyorum.

Temelde bahsettiğim bu konseptte bir ev. :) İçinin lüks seviyesi tamamen bütçeniz ve beklentinizle ilgili.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...